Címke: nyereményjáték
2023.01.17

Nyerj egy utat Velencébe a Plazma Centerrel!

Kétfős utat sorsol ki Velencébe a Plazma Center azok körében, akik február 23-ig plazmaadásukkal összegyűjtenek hét matricát a kuponfüzetükbe. Ezzel az akcióval nem csak a jelenlegi, hanem a leendő plazmaadóiknak is kedveskednek. A nyereményözön azonban itt még nem ér véget, hiszen január 17-én, kedden az Olasz Konyha Napját ünnepelik a központban, így azok között, akik ezen a napon részt vesznek a plazmaadáson, a nap végén egy olasz étterembe szóló 20.000 Ft-os utalványt sorsolnak ki.
2022.12.19

Karácsonyi kívánságokat váltottak valóra

Ötven gyerek karácsonyi kívánságát teljesítette Kecskemét önkormányzata a Malom Központtal és a Hírös Cédrus Egyesülettel összefogva egy jótékonysági játék keretében. A gyerekek a Malom applikáción keresztül küldhették el, mire vágynak igazán a szeretet ünnepén. A szerencsések pedig meg is találhatják azt a fa alatt.
2022.12.08

Idén karácsonykor a Te kívánságod is teljesülhet!

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Malom Központ és a Hírös Cédrus Egyesület jóvoltából jótékonysági játék indul. A gyerekeknek nincs más dolguk, mint hogy elküldjék, mire vágynak igazán az ünnepek közeledtével. Ha szerencsések, megtalálják a fa alatt.