Címke: Plazma Center
Keresés
Dátum választó
Rendezés
5 találat
2023.03.13

Maxold ki a hetet a Plazma Centernél!

Ha március 13. és 18-a között két alkalommal látogatsz el a kecskeméti Plazma Centerbe, akkor a 2. plazmaadásod alkalmával plusz juttatásban részesülsz! Ráadásként a duplázó plazmaadók között egy okosórát is kisorsolnak!
2023.03.09

A nők a mozgatórugói a hétköznapoknak

Nőnapi extra napot tartott a Plazma Center, melynek során nem csak ajándékokkal kedveskedett a plazmaadóinak, hanem a húsz éve működő Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület részére is átnyújtotta a 100 000 Ft-os támogatását.
2023.02.28

Izabella megsegítéséért szervezett gyűjtést a kecskeméti Plazma Center

A másfél éves leukémiás Izabelláért fogtak össze a Plazma Centerben. A család megsegítésére február 12-étől tartó gyűjtést szervezett a központ, hogy adományukkal könnyíthessék az anyagilag is megterhelő hétköznapjaikat. Ezért a zárónapon február 28-án, hosszított donorfogadási idővel várják a plazmaadókat, akik minden egyes donációjuk után 100 Ft-tal járulnak hozzá a kislány megsegítéséhez.
2023.02.27

PlazMackó lepte meg a Hosszú utcai óvodásokat

Csillogó, boldog szemekkel várták a Hosszú Utcai Óvodások PlazMackót, aki a Plazma Center jóvoltából látogatott el hozzájuk. A központ mindennapi hőseinek, azaz a plazmaadóinak a segítségével 100 000 Ft támogatásban részesítette a Mackó csoportosokat.
2023.01.17

Nyerj egy utat Velencébe a Plazma Centerrel!

Kétfős utat sorsol ki Velencébe a Plazma Center azok körében, akik február 23-ig plazmaadásukkal összegyűjtenek hét matricát a kuponfüzetükbe. Ezzel az akcióval nem csak a jelenlegi, hanem a leendő plazmaadóiknak is kedveskednek. A nyereményözön azonban itt még nem ér véget, hiszen január 17-én, kedden az Olasz Konyha Napját ünnepelik a központban, így azok között, akik ezen a napon részt vesznek a plazmaadáson, a nap végén egy olasz étterembe szóló 20.000 Ft-os utalványt sorsolnak ki.
2022.12.21

Boldogságtól csillogó szemek várták a Plazma Centert

Szerencsére nem a láztól, hanem a boldogságtól csillogtak a gyermekek szemei a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályán, mivel a Plazma Center jóvoltából ellátogatott hozzájuk PlazMackó és a bohócdoktorok is, akik nem csak pirossá varázsolták az orrukat, hanem még finomságokkal is kedveskedtek. Voltak, akik meglepetésükben még pár könnycseppet is ejtettek.