Címke: Plazma Center
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1517 találat
2024.04.08

Százezer forintot is kaphat készpénzben az új plazmaadó a Plazma Centernél

100 000 Ft-ot kaphatnak az új plazmaadók készpénzben a Plazma Centernél! Tavaszi lendületet vett a központ, mely időszak alatt nem feledkeznek meg a jubiláló plazmaadóikról sem, akik között három darab 100 000 Ft-os ALDI vásárlási utalványt sorsolnak ki! Azonban itt még nincs vége a dömpingnek, mert értékes nyeremények és plusz juttatások is várják a segíteni vágyókat!
2024.01.09

Folytatódik a nyereménydömping a Plazma Centerben

Új év, új élet … mondhatnánk! Ez viszont nem jellemző a Plazma Centerre, hiszen ők eddig is kitettek magukért nem csak a jótékony célú akcióikkal, hanem a plazmaadóiknak szervezett extra napjaikkal, amikor készpénznyereményeikkel és nagyértékű tárgynyereményekkel fejezték ki hálájukat.
2023.07.25

5 éves a Kecskeméti Plazma Center

Lufik, fánkok, torta, és megannyi meglepetés várta a kecskeméti Plazma Center plazmaadóit. Azok, akik július 25-én váltak hőssé és adták értékes plazmájukat a rászoruló betegeknek, azok között napi főnyereményként gazdára talál egy ASUS laptop is.
2023.05.26

XBOX játékkonzol Gyermeknapra a Plazma Centertől

Igaz csak vasárnap lesz Gyermeknap, azonban a Plazma Center már ma vidám hangulattal várja a plazmaadóit, a napi plusz juttatásaik és nyereményjátékuk mellett. Nem meglepő ez tőlük, hiszen a központ kiemelt figyelmet fordít hőseire, akik plazmaadásukkal életeket mentenek.
2023.05.15

Májusi eső aranyat ér a Plazma Centernél

100.000 Ft-ot adományozott a Plazma Center az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány javára a Család nemzetközi napja alkalmából. A központ nem feledkezik meg a plazmaadóikról sem, hiszen aki ezen a napon ellátogat a központba, plusz 1000 Ft juttatásban részesül és részt vehet a napi nyereménysorsoláson is, ahol 10 darab életfa karkötő talál gazdára. Itt azonban még nincsen vége, hiszen a májusi eső aranyat ér a Plazma Centernél.
2023.05.02

A Magyar Sport Világnapját ünnepli a kecskeméti Plazma Center

Május 6-án a Magyar Sport Világnapján is megjutalmazza „önkéntes hőseit” a kecskeméti Plazma Center. Ezúttal az extra hét keretében nyereménysorsolás várja a látogatókat, a világnap alkalmából pedig 100.000 forinttal támogatják az Ifjúság-Egészség Alapítványt.
2023.04.22

Soha nem látott összegű készpénzkifizetés és extra juttatások most a Plazma Centerben

A Föld Napja alkalmával most szombaton bővített donorfogadási idővel, vagyis 18.30-ig várja plazmaadásra és alkalmassági vizsgálatra a résztvevőket a Plazma Center. Április hónapban azonban egy olyan, eddig még soha nem látott készpénzfizetéssel rukkoltak elő, mellyel kimondottan az új plazmaadókat jutalmazzák meg, akik akár 95.000 Ft-hoz is hozzájuthatnak.