Curtis berobbantotta a Street Food fesztivált

2023. 06. 29., 10:56
Curtis is a KTE-nek szurkolt – többek között ez is kiderült szerda este, amikor a népszerű rapper fergeteges koncertet adott a II. Street Food, Street Art és Borsétány sztárfellépőjeként. Hatalmas tömeg énekelte vele együtt slágereit, még a padokon is táncoltak.
Fotó: Banczik Róbert
A galéria 23 képet tartalmaz

Már kora délután itt volt Curtis Kecskemét főterén, hogy belekóstoljon a II. Street Food, Street Art és Borsétány hangulatába. Szívesen beszélgetett, szelfizett rajongóival, sőt az élőszobor-performanszba is bekapcsolódott.

Fotó: Hírös Agóra Facebook oldala

– Szeretlek, Kecskemét! – ezt többször is bekiabálta a tömegbe, ami várt rá a fesztivál főtéri színpadánál. Azt is elmondta, egy évet játszott a város focicsapatában, így természetesen a KTE-nek szurkolt ebben a szezonban.

Mindent beleadott a két és fél órás koncertbe, amit közönsége meg is hálált. Együtt énekelték vele a dalait, még a környező padokon is tomboltak.

Fantasztikusan indult tehát szerdán a II. Street Food, Street Art és Borsétány, ami egészen szombatig pezsdíti fel a város hangulatát. Ma este a Melody Maker ad koncertet a nagyszínpadon, a Neumann Tribünön pedig Lofti Begi pörgeti a lemezeket.

Közzétette: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ – 2023. június 28., szerda

Részletes programok ITT!