Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Arconic-Alba Fehérvár mérkőzés a KTV-ben

KÖZLEMÉNY
2023. 02. 06., 08:46
A szolnoki siker után pénteken az Arconic-Alba Fehérvár ellen megmutatták kiváló formájukat a kecskeméti kosarasok. Forray Gábor tanítványai megérdemelten nyertek. A mérkőzés ezúttal is látható a KTV-ben, február 7-én kedden 17-órakor.

A vezetőedző értékelése:

-Köszönöm a játékosaimnak ezt a hozzáállást. Vannak a meccsen belül periódusok, mikor elkap minket a hév, és túl gyorsan akarjuk lezárni a támadásokat. Ez nekünk nem fekszik. Ilyenkor mindig visszajön az ellenfél. A csapat erejét jelzi, hogy mikor megállunk, megbeszéljük, hogy mit kell csinálni, akkor eredményesek tudunk lenni kollektív játékkal. Nagy dolgot vittünk ma végbe. Külön öröm számomra, hogy az utolsó két percben a lelkes közönségünk állva hajszolt minket a győzelembe. Ezért érdemes sportolni, az ilyen pillanatokért. A Fehérvárnak azt kívánom, hogy lábaljanak ki a gödörből. Sok sikert nekik a folytatásra.

Wittmann Krisztián csapatkapitány értékelése:

-Nagyon örülünk a sikernek. Úgy gondolom, hogy végig kontrolláltuk a meccset. Az volt a kulcs, hogy támadásban járt a labda, mentek a passzok, mindig maradt üresen valaki, aki be tudta fejezni az akciót. Ezt az utat kell folytatni. Dolgozunk tovább, hiszen jövő héten már a címvédővel csapunk össze. Ott is mindent megteszünk majd a győzelemért. A fehérváriaknak kitartást. Biztos vagyok benne, hogy megtalálják a megoldás