Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Sopron KC mérkőzés ma a KTV-ben!

KÖZLEMÉNY
2023. 10. 03., 11:40
Szeptember 29-én játszotta szezon nyitó mérkőzését a Sopron ellen a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. Az izgalmas találkozó felvétele ma (kedd) 17-órakor látható a Kecskeméti Televízióban.

Forray Gábor vezetőedző: Mindig nehéz hazai pályán kezdeni egy új évet, mert még fokozottabb az elvárás magunkkal szemben, hogy győzzünk. Ez ma sikerült szerencsére. Gratulálok a játékosaimnak, és a közönségnek, hogy fantasztikus energiákat adták nekünk a kritikus pillanatokban. Nem jól kezdtünk, de aztán váltani tudtunk, és a második negyedben jó védekezéssel és támadásokkal kiépítettünk egy nagyobb előnyt. Felhívtam a figyelmet a félidőben, hogy még nincs vége a meccsnek, és igazam is lett. Az extra triplákat elkezdte bedobni a Sopron, mi pedig úgymond vatikáni védekezéssel, imádkozva néztük ezt. A küzdeni tudásunk jeles volt viszont, és ez nélkülözhetetlen volt a sikerhez. Élcsapatot vertünk ma meg úgy gondolom. Sok sikert kívánok az SKC-nak  a folytatásra.

Karahodzsics Kemal játékos: Nagyon fontos meccset nyertünk meg egy erős Sopron ellen. Az első negyed után a másodikban kiválóan játszottunk, ott nyertük meg a meccsete. A második félidő hibáit javítanunk kell. Új még a csapat, de hétről hétre erősebbek és egységesebbek vagyunk. Köszönöm a szurkolóinknak, hogy erőt adtak a nehéz periódusokban.