Címke: Forray Gábor vezetőedző
Keresés
Dátum választó
Rendezés
3 találat
2023.06.06

Forray Gábor: nehéz szezonon vagyunk túl

Hetedik helyen zárta a bajnokságot a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. A csapat nehéz szezont tudhat maga mögött, a játékosok már pihenő idejüket töltik, de közben zajlik a következő szezon tervezése is. A klub vezetése jelenleg az ősszel induló bajnokság anyagi feltételeinek megteremtésén dolgozik, mondta a KTV Sportmagazinjában Forray Gábor vezetőedző, aki terveiről is beszélt a műsorban.
2023.01.18

Duna Aszfalt-DTKH: folytatni akarjuk a jó hazai sorozatot a Körmend ellen

Legutóbb 2011-ben tudott nyerni Kecskeméten a körmendi csapat, így ha csak a statisztikákat nézzük, a hazai pálya a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét mellett szól. A Debrecen elleni siker lélektanilag fontos siker volt Forray Gáborék számára, ám ahhoz, hogy újabb lépést tegyenek a rájátszás felé, akkor újabb közvetlen riválist kell felülmúlniuk pénteken.
2023.01.14

Duna Aszfalt-DTKH: bravúrgyőzelem Debrecenben

Ivkovic és Klobucar hiányában lépett pályára szombaton Debrecenben a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. Az első félidőben a hírös városiak fegyelmezett játékkal hétpontos vezetést szereztek, amely a szünet után gyorsan elolvadt. A végletekig kiélezett összecsapás hajrájában a Forray-legénység volt koncentráltabb, és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.
2022.12.18

Későn jött a hajrá Sopronban

Az első félidőben kialakult nagyobb különbség döntött a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét Sopron KC elleni meccsén tegnap este. Az idegenbeli mérkőzés eredménye 83-70 lett a hazaiak javára.