Egy mesebeli karácsonyfa alapja egy tökéletes műfenyő

2023. 11. 28., 09:41
A karácsony közeledtével minden évben fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy mű vagy vágott fa alá szeretnénk elhelyezni Szenteste az ajándékokat. Egyre többeknek esik a választása a műfenyőkre, mivel számtalan előnnyel bírnak, amiket érdemes figyelembe venni még vásárlás előtt.

A műfenyők legfőbb előnyei

A műfenyőgyártás gyors ütemű fejlődésének köszönhetően egyre élethűbb fák kerülnek a forgalomba. Egy műfenyőből sokkal tökéletesebb karácsonyfa készíthető, mert szabályosabb a formája, sűrűbb a lombozata, és strapabíróbbak az ágai, így több díszt bír el, mint a legtöbb vágott fenyő. Egy prémium élethű 3D műfenyő ára kb. 4-6 év alatt térül meg, de akár 10-15 évig is kibírja. Elég egyszer kiválasztani és beszerezni a kedvencünket, ami még sokáig az otthonunk dísze lesz, ha vigyázunk rá.

A műfenyő előnyeit a család összes tagja élvezheti. Az édesapáknak nem kell kimenniük a hidegbe a fenyőfapiacra őket vadászni vagy faragniuk a törzsét, mivel mindegyik talppal együtt kapható és egyszerűen felállítható. Az édesanyukákat megkíméli a lehullott levelek végeláthatatlan takarításától, a gyerekeket és a házikedvenceket pedig nem szúrja meg, sőt, még ha egy óvatlan pillanatban fel is borítanák, csekély súlya miatt nem tud kárt tenni bennük. Egy mesterséges karácsonyfa ezen felül kitűnő választás az örökzöldekre érzékeny vagy allergiás emberek számára. Nem az utcán landol egy szomorú fenyőkupacban a karácsonyi ünnepeket követően, hanem helytakarékosan elcsomagolhatjuk a jövő évre.

Az ország legnagyobb műfenyő kínálata

A legnagyobb hazai műfenyő kínálattal a Dekortrend rendelkezik. Az Aqualing medenceáruházai november elején Dekortrend üzletekké alakulnak át, ahol a megszokott medence karbantartásához szükséges alapvető termékek mellett műfenyők, girlandok, bel- és kültéri LED-es fényfüzérek és élethű karácsonyi illatok kaphatók. Az érdeklődők több, mint 40 féle műfenyő és 12 féle méret közül válogathatnak, sőt, még a fenyőillatról sem kell lemondaniuk. A Scentsicles illatpálcákat ugyanis kifejezetten műfenyők illatosítására fejlesztették ki az amerikaiak, de annyira élethű fenyőillatot biztosítanak, hogy sokan vágott fenyőre is szokták akasztani.

A Dekortrend hazánkban 9 üzlettel várja az érdeklődőket, ahol szakértő kollégái segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában. Kecskeméten a Batthyány utca 21. fsz/1.szám alatt (a Rendőrkapitánysággal és Gyógyszertárral szemben) található üzletükbe betérve megsimogathatják a legszebb műfenyőket, amik valóságos erdőként töltik meg a helyiséget, megszagolhatják a pálcikába zárt fenyőillatot és megtekinthetik a fényeket bekapcsolva. Azok pedig, akik kényelmesen, otthonról szeretnék megoldani a vásárlást, a Dekortrend webáruházán keresztül is lecsaphatnak a kiszemelt termékekre.

A Dekortrend kecskeméti üzletének elérhetősége és nyitvatartása:

Cím: 6000 Kecskemét, Batthyány utca 21. fsz/1. (Rendőrkapitánysággal és Gyógyszertárral szemben.) 
 Telefonszám: +36 70 683 7771 
 E-mail: [email protected] 
 Nyitvatartás: Hétfő-péntek: 9:00–17:00 Szombat: 9:00-13:00

(x)