Évadot értékelt a Kecskeméti Kosárlabda Klub

2024. 05. 22., 21:09
Évértékelő stúdióbeszélgetésre hívtuk meg a Kecskeméti Kosárlabda Klubot, miután a csapat szombaton játszotta a szezon utolsó meccsét. Sörös Jenőt, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét ügyvezetőjét és Ivkovic Stojan szakmai igazgatót Gyenes-Barta Gabriella kérdezte a KTV stúdiójában.

Szombaton nyerte meg az utolsó meccsét a Paks ellen a Kecskeméti Kosárlabda Klub. Ivkovic Stojan szerint nincs rossz játékos, csak rossz edző. Kiemelte nagyon segítőkész volt a város, aki végig támogatta a csapatot, akik a maximumot hozták ki magukból. Voltak nagyon nehéz szezonok és döntők, erről az útról azonban nem lehet letérni, ezt tovább kell taposni.

Sörös Jenő kiemelte, hogy Stojan irányításával erős egységgé érett össze a csapat, jó volt látni, hogy a játékosok az utolsó mérkőzésig élesek maradtak. Ivkovic Stojan a jövőt illetően elmonda, hogy sok probléma és sok akadály van, melyet meg fognak oldani. Hozzátette, hogy nagyon büszke a Neumann János Egyetemre, hiszen sok fiatal tehetséggel gyarapodik általuk a klub.

Sörös Jenő hozzátette, hogy nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy megtörténjenek a leigazolások, de a legfontosabb, hogy a kosárlabdának Kecskeméten továbbra is legyen jövője.