FIGYELEM! Forgalmi rend változás a megye tábla és M44 épülő csomópont közötti szakaszon

KÖZLEMÉNY

2023. 12. 01., 10:57
A kivitelező arról tájékoztatta a kecskeméti önkormányzatot, hogy az elmúlt napok csapadékos időjárása okán várhatóan forgalmi rend változást kell soron kívül bevezetniük a 441. sz. főút fejlesztéséhez kapcsolódóan az alábbiak szerint:

A 441. sz. főút Pest megyei külterületi szakaszán (megye tábla és M44 épülő csomópont közötti szakaszon) a meglévő terelőút forgalmi rendjének változása várható a mai nap folyamán.

A jelentős lehulló csapadék miatt a biztonságos közlekedés érdekében kérnek minden arra közlekedőt a nagyon körültekintő, óvatos közlekedésre, valamint a bevezetett sebességkorlátozások betartására.

A forgalmi rend várható változásával kapcsolatban kérik, hogy a táblázásokat kiemelten figyeljék. Az elkövetkező órákban várhatóan a Kecskemét felől Nagykőrös irányába haladó forgalom átterelésre kerül a 441. sz. főút végleges nyomvonalára, de felhívják a figyelmet, hogy ez a szakasz még munkaterület, így a sebességkorlátozások továbbra is érvényesek a biztonságos közlekedés érdekében.