Forgalmirend-változások a szombati babakocsis felvonulás és Ákos-koncert miatt

KÖZLEMÉNY
2024. 05. 28., 17:34
Június 1-jén 17 órától babakocsis felvonulás, este 20 órától pedig ingyenes Ákos-koncert lesz a Lestár tér – Katona József tér kereszteződésében ideiglenesen kialakított rendezvénytéren. A felvonulás és a nagyszabású produkció előkészületei, lebonyolítása és a visszaállítás zökkenőmentessége érdekében az alábbi forgalmirend-változásokra, korlátozásokra kell számítani.

Május 29. (szerda):

18 órától a Katona József tér színház melletti szakaszán nem lehet majd parkolni.

Május 30. (csütörtök):

10 órától a Lestár tér felől a Katona József tér irányába jobbra nem lehet kanyarodni (a kötelező haladási irány egyenes), továbbá a Mol benzinkút és a Lestár tér között a közlekedés egy sávon történik.

Június 1. (szombat):

6 órától a Lestár téri zsák parkoló le lesz zárva.

12 órától a Petőfi Sándor utca és Dobó krt. kereszteződésében lévő körforgalomból az Alföld Áruház irányába nem lehet kihajtani. A Batthyány utcáról a Festő utcába nem lehet behajtani. A Kisfaludy utcába csak a Festő utcáig lehet behajtani. 

17 órától teljes útzár lesz a Mol benzinkút és a Lestár téri parkolók közötti szakaszon (a benzinkút a teljes időszak alatt szabadon megközelíthető). A Trombita utcáról csak balra, a Batthyány utcára lehet kihajtani.

 23 órától csak két korlátozás marad fenn: a Lestár tér felől a Katona József tér irányába jobbra nem lehet kanyarodni (a kötelező haladási irány egyenes), továbbá a Mol benzinkút és a Lestár tér között a közlekedés egy sávon történik.

2024. június 2. (vasárnap):

18 órától visszaáll a megszokott forgalmi rend.

Kérjük és előre is köszönjük a közlekedők szíves megértését!

Kecskemét MJV Önkormányzata