Forgalomkorlátozások térségünkben

KÖZLEMÉNY
2023. 06. 09., 07:15
Az M5-ös autópálya több szakaszán is zajlanak ma (péntek) felújítási munkálatok, de a főutakon is számítani kell forgalomkorlátozásra a közlekedőknek. Az Útinform hírei:

Az M5-ös autópályán,

- Budapest felé, először Lajosmizse és Ócsa között reggel 8 és 10 óra között, majd 10:00-tól 12:00-ig Gyál térségében a kamerák karbantartását végzik mozgó tereléssel az munkaterületnél egy sávot lezárnak. A határ felé, 12:00 és 14:30 között a 30-as Ócsa-Üllő csomóponttól az 53-as jelű Örkény Albertirsa csomópontig haladnak szintén kamera karbantartás miatt. A munkaterületnél a külső sávot kerítik el a forgalom elől. 

- a főváros felé vezető oldalon, a 114-es km-nél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontban aszfaltozás miatt lezárták a felhajtó és a lehajtó ágat is. Kerülni a Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet.

Kiskunfélegyháza térségében, a 116-os és a 122-es km között sövényvágás miatt, reggel fél8-tól délig a határ felé az aktuális munkaterületnél a belső sávot kerítik el, ezután megfordulnak és Budapest felé fél1-től 15 óráig mozgó tereléssel szintén a belső sávot zárják le. 

Az 5-ös főúton, Kecskeméten az Árpád körúton, a Dózsa György út csomópontja előtt közmű építési munkákat végeznek. A 86-os km-nél félpályás útlezárás van érvényben. 

44-es főúton,

Kecskemét közelében csomópont építési munkák miatt az 5-ös km-nél (06.12-ig), illetve 8-as km-nél félpályán halad a forgalom. 


Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.

441-es főúton, Nagykőrös határában, a temetőnél új körforgalmú csomópontot építenek. A 18-as km-nél egy sávosra szűkítették az útpályát, ezért a forgalmat jelzőlámpa irányítja. Mindennaposak a torlódások, ezért az arra közlekedők hosszabb menetidővel számoljanak!