Gokartszlalom Kecskeméten: élje át gyermeke a vezetés élményét!

2023. 10. 30., 17:49
November 4-5-én rendezik meg Kecskemét első Gokartszlalom tehetségkutatóját. Remek kis családi program hétvégére, ahol a szülők egy izgalmas és látványos eseményen vehetnek részt gyermekükkel, akiről még az is kiderülhet, hogy ő lesz a jövő gokartbajnoka. Figyelem! Aki szeretné 8-14 év közötti érdeklődő fiát, lányát regisztrálni, taposson a gázra, mert a résztvevők száma korlátozott!

Azt mindenki tudja, hogy a gokart a Forma-1 első számú előszobája, ahol számos híres F1 versenyző alapozta meg karrierjét gyermekként. Azt sokan tudják, hogy Kecskeméten található az ország egyik, ha nem a legprofibb gokartpályája. Azt viszont nem sokan tudják, hogy november 4-5-én (szombaton és vasárnap) a szülők elhozhatják ide, a Birizdó Kart Gokart Stadionba gyermeküket, hogy szakértők segítségével megtegyék első próbájukat a gokartsportban.

Nem állítjuk, hogy mindenkiből gokartbajnok vagy F1-es versenyző válik, de az biztos, hogy a gokart az a sport, ahol fiúk és lányok ellenőrzött, rendkívül biztonságos keretek között kiélhetik a vezetés iránti vágyukat. Márpedig minden szülő tudja, hogy az minden gyermekben benne van. A nyuszimotor, a bicaj, a lábbal hajtós, pedálos kisautó mind-mind akkor ér valamit tulajdonosa számára, ha meg tudja mutatni ügyességét.

Ha mindez megfelelő mederben és szakértő segítséggel történik, azzal mindenki jól jár. És a gokart erre a legalkalmasabb technikai sport, a gokartszlalom pedig a gokartozásnak az az ága, ahol a gyerekek legkönnyebben megízlelhetik a vezetés élményét.

Lehet, hogy bajnok lesz valakiből, de az is lehet, hogy „csak” eltölt gyermekkorában néhány alkalmat ebben a világban. A közös mindannyiukban, hogy mire megszerzik a várva-várt jogsit, már olyan szintű magabiztossággal, határozottsággal és rutinnal rendelkeznek, melyre kortársaiknak éveket, akár évtizedeket is várni kell.

Tehát a lényeg:

Az I. HUMDA Gokartszlalom Tehetségkutató olyan lehetőséget biztosít a 8-14 éves gyermekek számára, ahol megízlelhetik a négy keréken vezetés örömét, megérezhetik az adrenalin jótékony hatását. Mindezt úgy, hogy szüleik látják, hogy hat rájuk, mit hoz ki belőlük ez a lehetőség, a szakértők pedig felmérik, kiből lesz a cserebogár.

A I. HUMDA GOKARTSZLALOM TEHETSÉGKUTATÓ menete:

  • a résztvevők bejárják a szlalompályát az instruktorokkal
  • a szervezők bemutatják a gokartokat és hogy hogyan lehet vezetni
  • a résztvevők vezethetik az elektromos gokartot
  • a résztvevők nézhetik a többieket, hogy ellessék, amit lehet

Az eseményre itt regisztrálhatják a szülők 8-14 év közötti gyermeküket: gokartszlalom.hu.

A részvételi díj 9.000,- Ft, mely tartalmazza a felelősség és extrém biztosítást díját is valamint az emlékérmet.

Egy kis ízelítő a gokartszlalomból:

I. HUMDA Gokartszlalom Tehetségkutató, Kecskemét, Birizdó Kart Gokart Stadion: 2023. november 4-5.
(x)