Címke: gyermekek
Keresés
Dátum választó
Rendezés
173 találat
2023.10.30

Gokartszlalom Kecskeméten: élje át gyermeke a vezetés élményét!

November 4-5-én rendezik meg Kecskemét első Gokartszlalom tehetségkutatóját. Remek kis családi program hétvégére, ahol a szülők egy izgalmas és látványos eseményen vehetnek részt gyermekükkel, akiről még az is kiderülhet, hogy ő lesz a jövő gokartbajnoka. Figyelem! Aki szeretné 8-14 év közötti érdeklődő fiát, lányát regisztrálni, taposson a gázra, mert a résztvevők száma korlátozott!
2023.10.18

Bemutató órák a Corvin Mátyás Általános Iskolában

Bemutató órákat szervezett a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola. A nyílt napokon az érdeklődők megismerhették a kéttannyelvű oktatást, valamint kötetlen beszélgetésen minden kérdésükre válaszokat kaphattak. A program célja, hogy minden érdeklődő leendő első osztályos gyermek a szülőkkel együtt megismerhesse az iskola működését és a tanárokat.
2023.09.10

Különleges évadnyitót tartott a főtéren a Ciróka Bábszínház

Vasárnap délután gyerekzsivajtól és hangos kacagástól volt hangos a békás szökőkút környéke, ahol a Ciróka Bábszínház tartotta rendhagyó évadnyitóját. Zenével, fagyival, bábokkal és rendkívül vidám pillanatokkal. Miközben Ágoston Béla és Danny Bain mulatságos történeteket mesélt mulatságosabbnál mulatságosabb hangszerek kíséretében, mi Kiszely Ágnessel, az intézmény igazgatójával beszélgettünk az új évadról.
2023.04.26

Egy földeáki család megsegítéséért fogtak össze kecskemétiek

Egy földeáki család megsegítéséért fogtak össze kecskemétiek. Németh Gábor január elején vesztette el tragikus hirtelenséggel feleségét. A családapa egyedül neveli hatéves és öthónapos gyermekeit. Mivel így dolgozni nem tud, nehéz helyzetbe került. A Hírös városiak azonban nem tétlenkedtek, adománygyűjtésbe kezdtek.