Határidő előtt befejeződött a munka a Kálvin téren

2023. 09. 19., 19:30
Befejeződött a belvárosi távhő gerincvezeték javítása Kecskeméten. Így az érintett társasházakban kedden - az előre meghirdetettnél korábban - helyreállt a melegvíz-szolgáltatás, a holnapi napon pedig a területrendezés is megkezdődik a Kálvin téren.

A TERMOSTAR szakemberei a fűtési szezon műszaki előkészítése során észlelték a városközponti vezeték meghibásodását. A hosszútávú, biztonságos ellátás érdekében a szolgáltatás szünetelésével járó, speciális beavatkozásra volt szükség. Azért, hogy a hibaelhárítás a lehető legkisebb mértékben érintse a lakosság ellátását, a távhős szakemberek szeptember 19-én, hétfőn 22:00 óra után kezdték meg a munkát, és a gyors beavatkozásnak köszönhetően az előre jelzett kedd késő esti időpont helyett már délután újraindult a szolgáltatás minden érintett társasházban és intézményben.

A műszaki beavatkozást követően szerdán a terület rendezése is megkezdődik, így hamarosan eltűnik a munkagödör, és megtörténik a zöldfelület helyreállítása.

A TERMOSTAR szakemberei köszönik valamennyi érintett fogyasztó, a környékben élők és arra közlekedők türelmét! - áll a cég közleményében.