Hogyan kreálj divatos kinézetet a nyárra?

2023. 06. 01., 13:55
Szerencsére a 2023-as szezon választék terén igazán változatos, ezért egyáltalán nem nehéz egyedi szetteket összerakni belőle a nyárra. Ráadásul szinte minden divatosnak számít, bármilyen kombinációban. Az alábbiakban bemutatunk pár rendhagyó kombinálást a nyári időszakra.
Milyen legyen a divatos kinézetünk alapja?

Idén abszolút az egyéni kísérletezésnek is helyet adó kínálatot kapunk még az olyan visszafogott esetekben is, mint a divatos Tommy Hilfiger modellek. A különféle trendek változatos színeket, formákat és anyaghasználatot hoztak el számunkra. Ezeket pedig rendkívül egyedien tudjuk kombinálni. Induljunk ki az ízlésünkből és abból, hogy milyen fazonokban érezzük jól igazán magunkat. Ezek után kezdjük el egyedien kombinálni őket. Lazult annyit a divatosság kérdésköre már, hogy tulajdonképpen nem is léteznek szabályok. Egy cipőt viselhetünk teljesen eltérő színű táskával, annak ellenére, hogy régen ez elképzelhetetlen volt. A nőies ruhákhoz felvehetünk egy sportos platform sneakert, sőt a kockához még csíkosat is kombinálhatunk. A színekben pedig szinte tobzódhatunk: minél színesebb, annál jobb. A különféle cukorkaszínek, fagyiszínek és pasztellek mellett természetesen az elegáns feketék és a bézsek is jelen vannak. Viszont pont ez a legjobb ebben a szezonban: minden megtalálható, amire csak szükségünk lehet. Az pedig csak hab a tortán, hogy mennyiféle retró és rég elfeledett stílus került vissza újra a divat világába.

Sneaker és hosszú szoknya

A légies hosszú szoknyák nagyon divatosak idén. Ezek olyanok, mintha valamilyen tündérmeséből hozták volna el őket, és pont a légiességük miatt jól szellőznek, kényelmesek és jó tapintásúak. Viselhetjük őket klasszikusan magassarkúval és szandállal, ugyanakkor egy lazább outfit keretén belül sneakert is hordhatunk hozzá. Ezt a szettet nyugodtan bekeretezhetjük farmerkabáttal a hűvösebb nyári estéken, de akár egy vagány bőrdzsekit is viselhetünk hozzá. Ha pedig igazán hozni akarjuk a retró életérzést, az egészet kiegészíthetjük például egy igazi retró hatású napszemüveggel.

Leggings és extra oversize pólók

A nyolcvanas évek ikonikus viselete volt a nagyon bőr és nyakrésznél is széles oversize póló. Ezek voltak azok a típusú felsők, amelyek félvállasan is viselhetőek voltak, és a kényelmességük mellett igen változatos anyagokból és színekben készültek. Most visszatért ez a divat. Válasszunk akár extrán mintás darabot, vagy egy lazább szövött egyszínű modellt, mindegyik tökéletes lesz leggings mellé hordva. Ugyanakkor farmerhoz és szoknyához is felvehetjük az ilyen pólókat. Utóbbi esetben igazi retró végeredményt kapunk, főleg ha a női táskák közül is egy szintén retró hatást keltő fonott modellt választunk kiegészítőnek.

Csodás ruhák – mindenféle változatban

Pamut, vászon, farmer vagy csipke? Rajtunk áll, melyiket választjuk. A maxi és a miniruhák idén szinte mindenféle anyagból trendinek számítanak a hétköznapokon is. Választhatunk egy varázslatos muszlin ruhát a hétköznapokra, de még egy kis csillogás is belefér. Régen az ilyen darabokat csak az elegánsabb helyeken viseltük, most viszont jól kombinálható felületet adnak, ha a hétköznapokon is szeretnénk egy kis csillogást. A legszebb darabokat a https://answear.hu/k/noi/ruhazat/ruhak linkre kattintva találhatjuk meg.

(x)