Címke: divat
Keresés
Dátum választó
Rendezés
167 találat
2024.01.16

Női mellények - hosszú, kapucnis, steppelt és klasszikus

Valaha elgondolkodott azon, hogy mennyi féle női mellény létezik? És itt nem csak a téli és nyári mellények közötti különbségről van szó. Különböző stílusokról, szabásokról, anyagokról és kiegészítőkről beszélünk. Ezen belül külön figyelmet érdemelnek a hosszú, kapucnis, steppelt és klasszikus mellények. Mindegyiknek megvan a maga egyedi személyisége és helye minden nő gardróbjában. Nézzük meg, miért!
2023.11.29

Fashion Reggeli: A csillogásé a főszerep!

Készüljetek hölgyek, a következő Fashion Reggeli óriásit fog szólni! Ezen a délelőttön a csillogás kap főszerepet! Jön a karácsony, nyomában szorosan a szilveszterrel, engedd, hogy magával ragadjon a hangulat már most, december 9-én a Fashion reggelin!
2023.11.09

Női cipők, amik soha nem mennek ki a divatból

Ahogy a klasszikus mondás tartja, egy dolog állandó, a változás. A divat is folyamatosan változik, így nehéz fába vágja a fejszéjét, aki követni szeretné a legújabb trendeket. Azonban ha egyet hátralépünk, megfigyelhető egy ciklikusság ezen a téren. Például amikor egy kamasz lány megtalálja a nagymama bőrcipőjét vagy táskáját a szekrény mélyén, majd új életet adva neki több évtized után ismét hordani kezdi az elnyűhetetlen darabot. Most arra keressük a választ, hogy milyen jellemzőkkel bírnak azok a női cipők, amik soha nem mennek ki a divatból.
2023.10.10

Beleborzongtunk a szombati Fashion Reggelibe – Videós összeállítás a kedvenc rendezvényünkről

Az idei év legborzongatóbb Fashion Reggelijét szervezték meg szombaton a Malom Központban, ugyanis ez most egy különleges, „halloween-i különkiadás” volt. Mint ahogy azt már megszoktuk, a legfrissebb női tippekkel, tanácsadással, sikersztorikkal és bőrápolási tanácsadással ellátva, a legfinomabb falatokat és borokat kóstolva beleleshettünk a legszínesebb időszakba, az őszbe. Kiemelős magazinunkban részletes beszámolót tekinthetnek meg a múlt szombati Fashion reggeliről.
2023.07.31

Mit vegyek fel farmerdzsekihez? Útmutató a férfi stílushoz

Amikor Levi Strauss az 1870-es években megalkotta a farmernadrágot, nem várt sokáig, hogy még többet kamatoztasson ebből a hihetetlen sikerből. Tíz évvel később megjelent a férfi farmerdzseki is a repertoárban. A farmerdzseki a munkaruházatból gyorsan az egyik legdivatosabb viseletté változott, amely a lázadást és az individualizmust jelképezi. Megmutatjuk, hogyan viseld a férfi farmerdzsekit, hogy igazi stílusikonnak tűnj!
2023.06.01

Zöld Misszió x RuhaCsereBere: le a fast fashionnel!

A Zöld Misszió RuhaCsereBere rendezvény abból a célból jött létre, hogy lehetőség legyen a már megunt, de jó állapotban lévő ruhadarabokat, cipőket, táskákat, egyéb kiegészítőket, amik csak foglalják a helyet az otthoni ruhásszekrényben, fenntartható módon árusítani, ami másnak lehet kincset ér.
2023.06.01

Hogyan kreálj divatos kinézetet a nyárra?

Szerencsére a 2023-as szezon választék terén igazán változatos, ezért egyáltalán nem nehéz egyedi szetteket összerakni belőle a nyárra. Ráadásul szinte minden divatosnak számít, bármilyen kombinációban. Az alábbiakban bemutatunk pár rendhagyó kombinálást a nyári időszakra.