I. Bolondos Családi Futás Kadafalván - Az iskolai alapítvány javára is gyűjtöttek

2023. 04. 01., 13:51
Három távon: 500, 1000 és 2000 méteren indulhattak az I. Bolondos Családi Futás résztvevői Kadafalván szombat délelőtt. Az esemény célja az volt, hogy a helyi általános iskola diákjait, tanárait és a szülőket közös sportra ösztönözze és egy kellemes délelőttöt töltsenek el együtt. A futás kézműveskedéssel, hajfonással és sütivásárral is kiegészült, utóbbi bevétele az iskola alapítványát gyarapítja.
Fotó: Csősz Alexandra
A galéria 28 képet tartalmaz

Hagyományteremtő szándékkal hirdették meg az I. Bolondos Családi Futást Kadafalván. A Kadafalvi Általános Iskolában megszervezett közös sportesemény célja, hogy az intézmény közösségét – gyerekeket, tanárokat, szülőket – közelebb hozza egymáshoz egy kötetlen családi nap keretében.

Három távon – 500, 1000 és 2000 méteren – mérethették meg magukat kicsik és nagyok, de a fő program kiegészült számháborúval, hajfonással, célba lövéssel és sütivásárral is. Az édességek eladásából befolyt összeg az iskola alapítványát gyarapítja.

Április 1-hez híven bolondok napját is ünnepelték, a sportos fiatalok az iskolaudvaron futottak a legszínesebb, legkreatívabb jelmezekben.