Címke: Kadafalva
Keresés
Dátum választó
Rendezés
41 találat
2023.05.20

Több százan vettek részt az első kadafalvi gyereknapon

Sok-sok játék, sportversenyek, palacsinta, gofri és ajándék hot dog várta a családokat szombaton délután a tavaly átadott kadafalvi játszótéren. Itt rendezték meg ugyanis a városrész első gyereknapját, a Hi Kecskemét támogatásával és az ott élők összefogásával.
2023.04.01

I. Bolondos Családi Futás Kadafalván - Az iskolai alapítvány javára is gyűjtöttek

Három távon: 500, 1000 és 2000 méteren indulhattak az I. Bolondos Családi Futás résztvevői Kadafalván szombat délelőtt. Az esemény célja az volt, hogy a helyi általános iskola diákjait, tanárait és a szülőket közös sportra ösztönözze és egy kellemes délelőttöt töltsenek el együtt. A futás kézműveskedéssel, hajfonással és sütivásárral is kiegészült, utóbbi bevétele az iskola alapítványát gyarapítja.
2023.02.19

Áramszünet lesz Kecskemét több városrészében

Ballószög, Kadafalva, Bethlenváros, Felsőcsalános több részét is érintik azok az áramszünetek, amelyeket a napokban jelentett be a szolgáltató. Amennyiben kora este sem áll helyre a szolgáltatás, akkor a fogyasztóknak a 62/565-600-as telefonszámot kell hívniuk. Mutatjuk az érintett utcákat és időpontokat:
2023.01.31

Karbantartás a DIGI-nél

Több órára leáll a DIGI szerdán. Előreláthatóan a vállalat semelyik szolgáltatása sem működik majd. A karbantartás a KTV kábeles műsorát is érinti, amely így nem lesz elérhető. A leállás a DIGI-hez tartozó Duna-Táv Kft. hálózatát -például Kadafalván- csak részben érinti, ugyanis ott az internet folyamatosan működik majd.
2022.12.19

Lakó-pihenő övezet lesz Kadafalva jelentős része

Rendkívüli ülésen döntött ma (hétfő) reggel a Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság Kadafalva jelentős részén lakó-pihenő övezet kijelöléséről. A tervet lakossági jelzések nyomán Leviczky Cirill önkormányzati képviselő kezdeményezte még a nyáron. A Darázs utca ugyan nem tartozik majd az övezetbe, de ott 30 km/h sebességkorlátozást vezetnek be március 1-től.
2022.12.17

Hagyományőrző falusi disznótor Kadafalván

Hurka, kolbász, sült hús, tepertő és természetesen az elmaradhatatlan hagymás vér. Hagyományőrző falusi disznóvágást rendeztek Kadafalván szombaton. A fogópálinka után kezdődött a munka. A böllérek a disznóperzseléstől kezdve elevenítették fel a népi hagyományokat a nap folyamán.
2022.12.09

Negyven éves az Autóflex-Knott Kft.

Negyven évvel ezelőtt egy garázsban két fővel indult el az Autóflex-Knott Kft. története. A jelenleg legnagyobb helyi, magántulajdonban lévő ipari vállalkozásnak számító cég pénteken megünnepelte az elmúlt évtizedek eredményeit. A vendégek nemcsak a kadafalvi telephelyet, hanem a többi leányvállalatot is megismerhették.
2022.12.09

Hagyományőrző falusi disznótor

"Itt az ideje egy igazi falusi, hagyományos disznótornak!" Ha te is ezen gondolkozol a napokban, akkor van egy jó hírünk! A Hi! Kecskemét programsorozatán belül, december 17-én te is részt vehetsz egy igazi disznótoron, Kadafalva Közösségi terénél!