Indul a medenceszezon

2023. 04. 19., 10:25
Amint beköszönt a jó idő és tervezni kezdjük a kültéri programokat, érdemes már előre gondolkodni a lehetőségeken, pláne, ha medence beszerzésen törnénk a fejünket. Medence vagy jakuzzi? Tartós, beépített vagy inkább gyorsan felállítható változat legyen? Az Aqualingnél mindenre van megoldás!

Miért érdemes betérni az Aqualing üzletekbe?

Földbe süllyeszthető és föld feletti, kész családi medencéket is találsz nálunk, illetve mindent, ami a medencéhez kellhet, gépészettől a medencefűtésen át az automatizálásig. Ezen felül beépíthető és felfújható jakuzzikat, sup deszkákat és strandcikkeket is árusítunk.

Milyen medencét válasszak?

A kecskeméti Aqualing medenceáruházban a szakértő kollégák ebben is a segítségedre lesznek! A tervezéstől kezdve a fűtési, karbantartási és vegyszerezési tippekig segítenek mindenben. Bármekkora helyed is van, találnak neked megfelelő medencét, így már akár májusban megkezdheted a strandszezont.

Ezen felül a boltban megtekinthetőek a prémium felfújható jakuzzik is, amik nem csak jól néznek ki, de feldobhatjuk vele az otthon töltött estéket a 35-40 °C-os, pezsgő-masszírozó vízben lazulva.

Minden, ami a nyári vizes élményekhez kell?

A medencék mellett strandcikkeket, trambulint, kerti vizes játékokat, gyermek pancsolókat, felfújható csónakokat és sup deszkákat is találtok az üzletben, és még ki tudja milyen új menő nyári termékre bukkantok a polcokon. Érdemes hát betérni!

Aqualing medenceáruház

Szerezz be mindent egy helyen Kecskemét legnagyobb medenceáruházában, a Batthyány utca 21. fsz/1.szám szám alatt! A szakértő eladók mindenben segítenek, hogy a kerted élmények tárháza legyen, a nyaralás pedig fantasztikus emlék.

(x)