Ingyenes előadás a babaelsősegélyről és a stresszmentes gyermekvérvételről

2023. 08. 30., 10:36
A Medical Safe Labor és a Szent-Györgyi Albert Technikum közös rendezvényt tart szeptember 16-án, 9 órától, amelyen együtt fedezhetik fel az érdeklődők a babák és kisgyermekek egészségügyi ellátásának fontos lépéseit.

Esemény időpontja: 2023.szeptember 16., szombat  9:00-12:00

Helyszín: Kecskemét Szent-Györgyi Albert Technikum Nyíri út 73. (Egészségügyi Iskola)

Babaelsősegély és újraélesztés oktatás

Nem tudhatjuk, mikor merülhet fel a szükség az elsősegélynyújtásra egy csecsemő vagy kisgyermek esetében. Ezért fontos, hogy minél többen elsajátítsuk az alapvető újraélesztési és elsősegélynyújtási technikákat. Az eseményen tapasztalt oktatók segítségével elsajátíthatjuk a lépéseket, hogy felkészültek és magabiztosak lehessünk bármely vészhelyzetben.

Stresszmentes gyermekvérvétel és laborvizsgálatok előadás

A gyermekek számára a vérvétel gyakran stresszes helyzetet teremthet. Az előadás során megismerhetjük, hogyan tehetjük könnyebbé és stresszmentesebbé a kicsik számára ezeket a fontos vizsgálatokat. A szakértők megosztják a legjobb gyakorlatokat és tippjeiket, hogy gyermekünk nyugodtan és bizalommal álljon hozzájuk.

Előadók:
 Dr. Papp Zoltán   Szent-Györgyi Albert Technikum igazgatója, egyetemi tanár

 Sajtos Zita egészségügyi laboráns, labordiagnosztikai tanácsadó

 Rácz Zsolt mentőtechnikus

Az esemény mindenki számára nyitott és ingyenes! Várnak mindenkit az interaktív és informatív napra, ahol gyakorlati tudást szerezhetünk az egészséges és boldog gyermekek neveléséről.

Meglepetés: Az oktatáson résztvevők között  2 db ajándékot sorsolunk ki

1. Gyermekmentő kézikönyv

2. Egészségmegőrző vérvételi laborcsomag

Jelentkezés és részvétel:
Az eseményen való részvétel INGYENES, viszont előzetes jelentkezés szükséges. Kérjük, hogy küldjenek egy üzenetet a következő e-mail címre: [email protected]

Fontos:

A részvételi helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért a beérkező jelentkezéseket időrendi sorrendben veszik figyelembe.

További információ: Sajtos Zita   +36-30-695-7394

                           Rácz Zsolt   +36-30-958-6415