Ismét csobbantak a rozmárok

2024. 02. 10., 16:56
A korábbi lakiteleki Rozmár csobbanások sikerén felbuzdulva ezúttal a Café Plázs Dessert Boutique mellett mártóztak a fagyos vízben a merész fürdőzők.
Fotó: Tóth Enikő
A galéria 38 képet tartalmaz

A mínuszok és a fagyos víz ellenére is tartja hagyományát Kuti Zoltán, vagy ahogy sokan ismerik, a Trizoli Jótifuti Egyesület elnöke, Kutizoli. Idén is megmártóztak már Lakiteleken a hagyományoknak megfelelően, de ma egy kicsit újítottak. A rozmárok (fagyos vízben csobbanó bátor résztvevők - szerk.) most a Benkó Zoltán Szabaidőközpontban található Café Plázs Dessert Boutique melletti szakaszon merültek a nem túl kellemes hőmérsékletű tóban, ezúttal 16 fővel.

A szervező elmondta, ez a helyszín tökéletes erre a programra, ugyanis Zsíros László, a Café Plázs tulajdonosa mindenben segíti a megmozdulást. A résztvevőket forró teával, forralt borral, pogácsával és fánkkal támogatta a Plázs, de öltözési lehetőséget és mosdót is biztosított bárki számára - mindemellett ő maga is megmártózott a 7 fokos vízben.

A csobbanás nagy népszerűségnek örvendett, ugyanis a Café Plázs vendégei is végigkövették az eseményeket. A mai csobbanáson igaz még "csak" 16-an merészkedtek a vízbe, de a szervezők remélik, hogy jövőre még többen érkeznek erre a nem mindennapi strandolásra.