Feszítővágóval szabadították ki a sofőrt, aki kisteherautónak csapódott az M5-ösön

2023. 06. 30., 08:51
A tűzoltók egy személyt feszítővágó segítségével szabadítottak ki az autóból, amikor kisteherautónak csapódott Lajosmizse közelében, az M5-ös autópályán.
Fotó: Donka Ferenc
A galéria 37 képet tartalmaz

Frissítés!

Egy bolgár kamion haladt Budapest felé, amikor a tengelysúlymérő állomáson túlment. Ezért elkezdett tolatni, a mögötte lévő kisteherautós fékezett, de az utána lévő személykocsi a kisteherautó hátuljának csapódott, majd a sztrádán megpördült. Információnk szerint a személykocsiban egyedül lévő férfit a tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítania roncsok közül, majd a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A kisteherautóban egyedül ülő sofőrnek nem esett baja. Az M5-ös ezen szakaszát teljesen lezárták a helyszínelés és a mentés idejére, ami miatt több kilométeres torlódás alakult ki.

Korábban írtuk:

Karambolozott egy személyautó és egy kisteherautó az M5-ös autópálya 71-es kilométerszelvényénél, Kecskemét és Lajosmizse között. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágóval emeltek ki az egyik járműből, és átadták a mentőknek. Budapest felé teljes útlezárás van.