Karbantartás a DIGI-nél

KÖZLEMÉNY
2023. 01. 31., 12:37
Több órára leáll a DIGI szerdán. Előreláthatóan a vállalat semelyik szolgáltatása sem működik majd. A karbantartás a KTV kábeles műsorát is érinti, amely így nem lesz elérhető. A leállás a DIGI-hez tartozó Duna-Táv Kft. hálózatát -például Kadafalván- csak részben érinti, ugyanis ott az internet folyamatosan működik majd.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2023. 02. 01-jén, szerdán a hajnali órákban 1:00-tól 5:30-ig a DIGI hálózatkarbantartási és fejlesztési munkálatait végzik kollégáink, ezért az internet, kábeltévé, műholdas TV, valamint vezetékes- és mobiltelefon szolgáltatásainkban a jelzett időszakban kiesés várható.

Amennyiben az érintett szolgáltatásokban a megjelölt időszakot követően esetlegesen hibát tapasztalna, kérjük először szíveskedjen újraindítani hálózati (router, ONT) és médiaeszközeit (set top box).

Amennyiben további kérdése merülne fel, vagy az eszközök újraindítását követően sem elérhetőek szolgáltatásaink, kérjük hívja a hálózaton belül díjmentesen, belföldi hálózatból pedig helyi tarifával hívható 1272-es telefonos ügyfélszolgálati számunkat, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, szíves megértését köszönjük!

Üdvözlettel: DIGI Csoport