Kecskeméten és Kunszentmiklóson is toboroztak a rendőrök

2023. 02. 27., 15:25
Előző héten is ellátogattak több Bács-Kiskun vármegyei településre a rendőrök, hogy válaszoljanak a hivatás iránt érdeklődők minden kérdésére.

A Bács-Kiskun vármegyei toborzók előző héten Kecskeméten, a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztályán, a Malom Központban és a Tesco áruházban fogadták az érdeklődőket. Az egyenruhások a határvadász, a járőr és az iskolaőr felvételi eljárásról, valamint a várható szolgálati feladatokról tartottak tájékoztatót. Eközben Kunszentmiklósón, a Tesco Áruházban is toboroztak a rendőrök. Az egyenruhások vártak minden hivatás iránt érdeklődőt és válaszoltak a kérdéseikre, valamint figyelemfelhívó, tájékoztató plakátokat helyeztek el a település több pontján, melyek információkat nyújtanak az egyes szakterületeket érintő jogviszonyról. 

Bács-Kiskun vármegyében továbbra is várjuk a leendő kollégák jelentkezését!

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: 

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a vármegye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.