Címke: toborzás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
660 találat
2024.07.02

Több pénz jár a tartalékos katonáknak

Újabb kedvező változások lépnek érvénybe a tartalékos katonáknál. A területvédelmi tartalékosok a szerződés megkötésekor bruttó 150 ezer forint egyösszegű díjat kapnak legalább kétéves tartalékos szolgálat vállalása esetén. A szerződés megkötése után a tartalékos katona minden szolgálatban eltöltött év után bruttó 600 ezer forint rendelkezésre állási díjra jogosult.
2024.03.11

Lovas tartalékosokat toboroz a honvédség

Milyen feltételekkel lehet jelentkezni önkéntes tartalékos katonának? Hogy lehet bekerülni a 4. Területvédelmi Ezred Lovas Századába? Ezekre és hasonló kérdésekre adtak választ szombaton a Bugaci Ménesnél, ahol a Magyar Honvédség a lovas tartalékos toborzást népszerűsítette.
2023.12.29

Eredményes évet zárt a kecskeméti toborzó iroda

Számos sikeres eseményen, programon van túl a kecskeméti 13. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda. Az Országos Haditorna Versenyen és az Országos Fekvenyomó Bajnokságon rengeteg fiatal vett részt. Mindezek mellett az országban elsőként Bács-Kiskun vármegyében köszöntötték az ezredik területvédelmi tartalékos katonát is idén.
2023.08.30

Szeptember 11-ig várja a honvédség a Hiúzok leendő kezelőinek jelentkezését

Kiemelt, bruttó 737 ezer forintos illetménnyel toboroz legénységet a Lynx, azaz Hiúz típusú páncélozott harci járművel felszerelt lövész zászlóaljba a Magyar Honvédség. Gáldonyi Sándor, a 13. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda vezetője a KTV-nek kiemelte: a Hiúz a világ egyik legjobb gyalogsági harci járműve. A honvédség szeptember 11-ig várja a Hiúzok leendő kezelőinek jelentkezését.
2023.05.04

Továbbra is népszerű a katonai pálya

Nagy az érdeklődés a katonai pálya iránt a fiatalok körében. Bács-Kiskun vármegyében körülbelül havonta 10 fő áll szerződésesnek, ez a szám kiemelkedő. A tartalékosoknál pedig nagyon hosszú a lista, a fiatalok folyamatosan jelentkeznek.