Kecskeméti TE: a Kisvárdát fogadjuk szombaton

KÖZLEMÉNY
2024. 03. 08., 21:41
Az OTP Bank Liga 24. fordulójában a KTE a Kisvárdát fogadja szombaton 15:15-kor a Széktói Stadionban. Fontos hazai találkozó következik, melyen ismét maximális koncentrációra lesz szükség.

A Kisvárda ugyan a tabella alapján nehéz helyzetben van, ám a 12 csapatos NB I-ben egyetlen csapatot sem szabad leírni. Ezt az elvet erősíti meg az a tény is, hogy ellenfelünk az előző körben elvette a ZTE tavaszi bajnoki veretlenségét, miután Lucas góljával 1-0-ra nyerni tudott otthon. A Kisvárda utóbbi öt fellépésén háromszor kikapott és kétszer nyert, 20 pontjával jelenleg a 11. helyen áll a tabellán Feczkó Tamás együttese.

Szabó István most is szinte teljes kerettel számolhat, hiszen Nikitscher Tamáson és Nagy Krisztiánon kívül nem lesz hiányzó sem eltiltás, sem sérülés miatt. A Ferencváros elleni vereség után hazai pályán szeretne javítani a csapat, amire a két együttes közös múltját tekintve lehet is esély. Ebben a bajnokságban hazai pályán 3-1-re, idegenben 2-1-re győztük le korábban aktuális ellenfelünket.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Az FTC elleni meccset a hét elején elemeztük még, azt mondhatom ennek alapján is, hogy a csapat maximálisan odatette magát. Ez már a múlt, ezt követően teljes mértékben a Kisvárdán volt a hangsúly egész héten. Meggyőződésem, hogy egy erős kerettel rendelkezik ellenfelünk, több külföldi labdarúgóval, akik között válogatottak is akadnak. Télen magas, jó felépítésű játékosokkal erősítettek. A Kisvárda mindenkire veszélyes ellenfél, de hazai pályán nem lehet más célunk most sem, mint pontot, pontokat szerezni.  

Jegyek, kapunyitás, beléptetés

Elővételben online, a jegymester.hu oldalon folyamatosan lehet jegyet vásárolni. A mérkőzés napján – amennyiben maradnak belépők még – 11:30-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak, így arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint időben érkezzenek a gördülékeny beléptetés érdekében akkor is, ha már rendelkeznek belépővel.

Jegyeket a helyszínen bármelyik pénztárban bármelyik lelátóra lehet vásárolni (például a 2-es pénztárban is meg lehet venni a városi oldalra szóló belépőt), de a jegyvásárlásnál feltétlen figyeljenek arra drukkereink, hogy melyik kapu és oldal felől közelíthető meg szektoruk, ugyanis csak ennek megfelelően működnek a jegyleolvasók. A hazai szektorokat az 1-es, 2-es („A” lelátó) és 4-es kapu jelöli, utóbbi a városi oldal, a „B” lelátó. A jegyeket nem kell bedugni az automatába, elég csak a vonalkóddal lehúzni a leolvasó előtt. Az online vásárolt jegyeket telefonon keresztül is be lehet mutatni.

Jegyárak a Kisvárda elleni bajnokira:

"A" lelátó:

Normál jegy: 2.500 forint

Kedvezményes jegy (18 év alatt, 65 év felett): 2.000 forint

"B" lelátó:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.500 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Mindkét lelátóra ingyenes, regisztrációs jeggyel.

Mozgássérült belépő (1-es kapu): 1.500 forint

Fizetési eszközök, tiltott tárgyak

A Széktói Stadionban alapvetően készpénzzel lehet fizetni, de a 2-es és 4-es pénztárakban a belépőket bankkártyával is meg lehet már venni. A 2-es pénztárban ez igaz a bérletekre is. A városi oldalon teljes egészében működik a kártyás fizetési lehetőség.

A mérkőzés folyamán ajándéktárgyak vásárlására is van lehetőség, azonban csak készpénzes formában.

A beléptetés során a kedvezményes jegyeket ellenőrizhetik kollégáink, így mindenképpen legyen egy születési időt igazoló okmány (személyi, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány) szurkolóinknál. Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést az érvényes belépő birtokában is. Aki teheti, érkezzen ezúttal is a tömegközlekedés segítségével. A mérkőzésekre esernyőt továbbra sem lehet behozni, így csapadékos időjárási körülmények esetén esőkabátot hozzanak magukkal drukkereink. A rendőrség utasítására emellett szúró és vágó eszközöket tilos behozni a létesítménybe, ahogy pirotechnikai eszközöket is.

Vendég szurkolók

A vendégszektorra a „B” lelátó jegyárai, kedvezményei és előírásai érvényesek. A vendégszektor a Csabay Géza körútról érkezve közelíthető meg, parkoló közvetlenül a szektor bejárata mellett, a Kecskeméti Fürdővel szemben található. A vendégszektorba a 3-as kapun keresztül lehet belépni, büfé és mosdók üzemelnek. Fizetni csak készpénzzel tudnak a helyszínen a vendég szurkolók.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu