Kecskeméti TE: Kiss Bence csatlakozik a kerethez

KÖZLEMÉNY
2023. 06. 14., 08:04
Magyar korosztályos válogatott középpályással bővült a KTE kerete, miután mindenben megállapodtunk a legutóbb Győrben futballozó Kiss Bencével.

A 23 esztendős Kiss Bence Celldömölkön született, majd fiatalon a Jánosháza és a Hévíz után a Szombathelyi Haladás figyelt fel rá. Az Illés Akadémia lépcsőfokait végig járva, a 2016/2017-es szezonban nagyon fiatalon mutatkozhatott be a Haladás színeiben az NB I-ben, két szezon alatt 26 alkalommal kapott lehetőséget. Egy szezont az NB II-es Kazincbarcikánál töltött ezt követően kölcsönben, ahol 32 mérkőzésen 4 gólpasszt adott, majd Szombathelyre visszatérve is remekelt a másodosztályban, három idény alatt 92 bajnokin játszott, ezeken 8 gólt és 14 gólpasszt ért el. A legutóbbi idényt Győrben töltötte, 35 találkozón 4 gólpasszig jutott.

Kiss Bence az U15-ös korosztálytól egészen az U21-ig folyamatosan tagja volt a magyar korosztályos válogatottnak, most pedig azt várja izgatottan, hogy visszatérjen az NB I-be:

– Már egy évvel ezelőtt is felvetődött a lehetősége, hogy esetleg Kecskemétre igazoljak, ám akkor végül más irányt vett pályafutásom. Örülök, hogy most viszont itt lehetek, mert nagyon szerettem volna újra az NB I-ben futballozni. Nem érkezek ismeretlen közegbe, ugyanis több játékossal is együtt futballoztam korábban a korosztályos válogatottban, így biztos vagyok benne, hogy egy nagyon jó társaságba kerültem. Szeretnék természetesen minél többet játszani, megmutatni magam nemzetközi porondon is, hozzásegíteni a KTE-t idén is egy minél jobb szerepléshez – mondta Kiss Bence.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu