Kecskeméti TE: nemzetközi és NB I-es klublicencet kaptunk

KÖZLEMÉNY
2023. 05. 11., 07:13
Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága május 10-én ismét megvizsgálta a hiánypótlások után benyújtott licenckérelmeket. Miután klubunk mindent határidőre teljesített és benyújtott, második körben megkaptuk a Nemzetközi (UEFA) és NB I-es klublicencet a 2023/2024-es szezonra.

Ez egyben azt jelenti, hogy amennyiben csapatunk a bajnokság hátralévő három fordulójában kiharcolja azt, hogy dobogós helyen végezzen, úgy nincs akadálya annak sem, hogy az Európa-konferencialiga selejtezőiben részt vegyünk.

– Ahogy azt a bizottság első döntése után jeleztük már szurkolóink felé, formai hiánypótlásokat kellett tennünk a licenc megszerzéséhez, melyeket gyakorlatilag a határozat kézhezvétele után azonnal el is kezdtünk és nagyon gyorsan meg is tettünk. Nagy lehetőség és hatalmas siker kapujában állunk, így nemzetközi licenckérelmet is beadtunk ennek szellemében. Rengeteg munkát igényelt ez minden kollégám részéről, akiknek ezúton is köszönöm, hogy egy újabb szintet tudtunk megugrani, így adminisztratív akadálya nem lesz annak, hogy akár további magasságokba jusson el csapatunk – mondta dr. Filus Andor, klubunk ügyvezetője a határozat érkezését követően.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu