Kecskeméti TE: többen is visszatértek

KÖZLEMÉNY
2023. 07. 19., 17:00
Hétfőn két edzéssel vette kezdetét a KTE csapata számára a nyári felkészülési időszak utolsó hete, hiszen jövő héten már EKL-selejtező vár rájuk. Szabó István hétfőn két edzést vezényelt a keretnek, keddtől pedig napi egy tréningen vesznek részt a játékosok, immáron gyakorlatilag teljes létszámban. Vágó Levente után Tóth Barna és Nagy Kirsztián is újra a társakkal készül.

A munka pénteken az Ajka és a Hódmezővásárhely elleni felkészülési meccsekkel zárul zárt kapuk mögött, majd egy nap pihenőt követően, vasárnap már folytatódik is az EKL-selejtezőre való hangolódás és felkészülés jegyében. Csütörtök este dől el, hogy ki lesz az ellenfelünk, a Riga 2-0-os előnnyel utazhat Izlandra. 

A nyári alapozás első heteiben a csapatkapitány, Vágó Levente nem tudott teljes értékű munkát végezni, de a múlt hét folyamán már mindkét edzőmeccsen végig tudta játszani a tervezett terhelésnek megfelelő időt a többiekkel a Honvéd és a Békéscsaba ellen. Tóth Barna ugyancsak sokáig könnyített munkát kellett végezzen, de ezen a héten már visszatérhetett ő is. Nagy Krisztián a felkészülés elején egy kisebb műtéti beavatkozáson is át kellett essen, mely után kitűnően halad a felépülése, már a labdás feladatokat is elkezdte csinálni.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu