Kétnapos az idei 5letből jövő! döntője

2023. 06. 01., 16:26
A mai napon a próbákkal elkezdődött az 5letből jövő! hetedik évadának döntője. Az AIPA Nonprofit Közhasznú Kft. által életre hívott játékos vállalkozói vetélkedőről a csapatok idén sem távoznak üres kézzel.
A kép a tavalyi döntőn készült
A kép a tavalyi döntőn készült

A két napos döntőt június 1-jén és 2-án tartják a Four Points by Sheraton Hotel és Konferencia Központban. A fiatalok csütörtökön a napközbeni próbákon és az esti főpróbán még kipróbálhatták a teret, a technikát, hogy a holnapi élő döntőn minden előadás gördülékenyen menjen.

Három ország, közel harminc városából rekordszámú, 63 csapat jelentkezett. Huszonhat teljesítette sikeresen az 5letből jövő! online fordulóját. Közülük került ki az az 5 csapat, akik megmérettetik magukat a verseny két napos döntőjében, hogy elvigyék az 1+1 milliós fődíjat.

 A legjobb csapatokat egy exkluzív környezetben megvalósuló, élményprogramokkal és csapatépítő tréningekkel, 8 részes előadói webináriummal egybekötött megmérettetés várja, amelynek során egy szakemberekből álló zsűri fogja kiválasztani a nyertes ötletet.