KTE - Szurkolói információk a debreceni mérkőzéshez

KÖZLEMÉNY
2024. 04. 12., 19:06
Az OTP Bank Liga 28. fordulójában csapatunk a Debreceni VSC vendége lesz a Nagyerdei Stadionban szombaton 17:00-kor. Alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat drukkereinknek.

A debreceni klub saját jegyértékesítési rendszerrel rendelkezik, így a jegymesteren ezúttal nem, de a nagyerdeistadion.hu oldalon lehet online venni belépőket elővételben. Szurkolói kártyára, illetve személyes adatok megadására nincs szükség, csak regisztrálni kell ehhez az oldalon egy működő e-mail címmel.

A jegyek elővételben 1700 forintba kerülnek online a mérkőzést megelőző 2. napig, majd onnantól kezdve 2200 forintért vásárolhatóak meg. A helyszínen is lesz vendég pénztár, ott 2800 forintért lehet már megvenni a belépőt, így érdemes előre tervezni. A vendég helyek a D3 és D4-es szektorokban találhatóak. A pénztár 15:00-kor nyit a mérkőzés napján.

A Nagyerdei Stadionba 6 éves kor alatt ingyenes a belépés, illetve 6-14 éves korig gyermekjegyet lehet váltani a pénztárban, mely 1100 forintba kerül.

A vendégszektor a Nagyerdei körútról közelíthető meg. A debreceni klub biztonsági szolgálata arra kéri drukkereinket, figyeljék a rendezők jelzéseit és kövessék az utasításaikat a megfelelő parkolás érdekében. 

Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei Park 12. – Nagyerdei Stadion

Szerző: KTE/kecskemetite.hu