Malom vásárlási utalvány - A tökéletes választás karácsonyra

2023. 11. 21., 15:52
Közeleg az év legszebb ünnepe, ezzel együtt az örökös fejtörés, hogy mivel is lepjük meg szeretteinket, barátainkat, kollégáinkat. Jó hírünk van! A Malom Központ megtalálta a tökéletes megoldást: vásárlási utalványával ugyanis nem lehet mellé lőni. A céges karácsonyokat is örömtelivé teheti egy ilyen sokoldalú ajándék, hisz a parfümtől a színházjegyig bármire beváltható.

Bár a karácsony a szeretet ünnepe, kiváló alkalom arra is, hogy a cégek megköszönjék munkatársaik egész éves munkáját, kifejezve megbecsülésüket. Nem könnyű azonban megtalálni az ideális ajándékot egy egész kollektíva számára. A Malom Központ erre is kínál megoldást, megkönnyítve a cégvezetők dolgát. A Malom vásárlási utalvány garantáltan a legjobb választás a munkatársak év végi megajándékozására. A borítékba csomagolt kártyák ugyanis mindenki titkos vágyát valóra válthatják.

Ez a legegyszerűbb és legbiztosabb módja a céges ajándékozásnak, hisz így mindenki számára a legjobbat adhatjuk. A hölgyek akár parfümöt, fehérneműt vásárolhatnak belőle, a férfiak pedig többek között sporteszközökre, könyvekre vagy egy új órára is beválthatják. A lehetőségek tára rendkívül gazdag, hisz 64 helyen fogadják el a Malomban az utalványt.

Közös családi mozizásra vagy egy finom ünnepi ebédre is válthatják a megajándékozottak utalványaikat. Ez a megoldás azért is kiváló választás, mert az ünnepek után is beváltható. Így, ha a karácsonyfa alá nem épp a szívük vágya került, az utalványból megvehetik azt maguknak.

De a Malom vásárlási utalvány tökéletes kiegészítő ajándék lehet szeretteinknek is. Ezzel senki sem lőhet mellé! A gyerekek számára hatalmas öröm, hogy maguk választhatják ki ajándékukat a játékboltban, a hölgyek pedig egyenesen repesnek majd egy újabb shoppingolásért. Valljuk be őszintén, kamaszok számára a legnehezebb kiválasztani a megfelelő ajándékot, a Malom sokoldalú vásárlási utalványa azonban garantáltan mosolyt csal az arcukra a szeretet ünnepén.

Malom Vásárlási utalvány

Vásároljon 2000 és 5000 Ft-os címletekben Malom Vásárlási utalványt, amely a bevásárlóközpont 64 üzletében beváltható! Az utalvány a földszinti információs pultnál vásárolható meg akár bankkártyával, érintésmentesen is!
A vásárlási utalványokat elfogadó üzletek listája ITT található!

Mindemellett extra karácsonyi nyereményjátékkal is kedveskedik a Malom Központ vásárlói számára "Csatlakozz a karácsonyi expedícióhoz!" címmel.

Aki vásárol és játszik az akció keretében, megnyerheti a több mint 200.000 Ft összértékű nyeremények egyikét! A küldetés egyszerű: legalább 5000 Ft értékben kell vásárolni a Malom Központ üzleteiben, majd fel kell tölteni a blokkot weboldalukra.

A nyereményjáték 2023. november 10. 10.00 óra és 2023. december 10. 20 óra között tart. Sorsolás: 2023. december 11.

(x)