Címke: Malom Központ
Keresés
Dátum választó
Rendezés
14 találat
2024.02.22

Megrázó, gondolatébresztő tárlat nyílt a Malomban a Bűncselekmények Áldozatainak Napján

Az emberkereskedelem, a prostitúció, a családon belüli erőszak áldozataira és a bűncselekmények megelőzésére hívja fel a figyelmet a Malom Központ második emeletén csütörtökön megnyílt kiállítás. Február 22-e, a Bűncselekmények Áldozatainak Napja alkalmából megrázó és elgondolkodtató performanszt is bemutatott a Malomban Sebők Maja és társulata. Az esemény kapcsán szakembereket kérdeztünk az aktuális magyarországi és kecskeméti helyzetről.
2023.12.28

Tele volt a bevásárlóközpont az első munkanapon

Ruhákat, cipőket, sőt, ékszereket is visszavittek az üzletekbe karácsony után. Leggyakrabban a méretprobléma miatt szerették volna kicserélni az ajándékot a vásárlók. A bevásárlóközpontokba sokan ezért érkeztek 27-én. Az üzletek általában egy hónapot adnak a cserelehetőségre.
2023.12.09

Az ünnepi csillogás és a jótékonyság állt a középpontban a Fashion Reggelin

Mindenki csillogjon! Ez is lehetett volna a jelszava a Malom Központ Fashion Reggeli rendezvénysorozatának legújabb, az ünnepi időszak jegyében lezajlott kiadásának, ahol a meghívott vendégek és szakértők a szakterületük mellett a saját, ünnepekhez való viszonyukról is meséltek. A szervezők nem feledkeztek meg a kevésbé szerencsés sorsú embertársainkról sem, az eseményt nagy sikerű adománygyűjtés kísérte.
2023.11.29

Megújult az OTP bankfiókja a Malomban

Ünnepélyes keretek között adták át az OTP Bank megújult fiókját a Malom Központban. A tanácsadói szemléletű bankfiókban lakossági és vállalati szolgáltatásokat egyaránt elérhetnek az ügyfelek, és mindezeket immár egy letisztult designnal kialakított, otthonos környezetben vehetik igénybe.
2023.11.21

Malom vásárlási utalvány - A tökéletes választás karácsonyra

Közeleg az év legszebb ünnepe, ezzel együtt az örökös fejtörés, hogy mivel is lepjük meg szeretteinket, barátainkat, kollégáinkat. Jó hírünk van! A Malom Központ megtalálta a tökéletes megoldást: vásárlási utalványával ugyanis nem lehet mellé lőni. A céges karácsonyokat is örömtelivé teheti egy ilyen sokoldalú ajándék, hisz a parfümtől a színházjegyig bármire beváltható.
2023.10.14

TúlSúlyos problémák a Malom Egészségnapokon

Újabb rendezvényt tartott szombat délelőtt a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház. A Malom Egészségnapok programsorozat keretében megvalósuló előadássorozat a Malom Központ együttműködésével és a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítvány támogatásával valósult meg.
2023.10.07

Fashion reggeli: szuper tippek halloweenre készülve

Egyáltalán nem volt ijesztő a halloween-i Fashion reggeli szombaton a Malom Moziban. Sőt! Inkább a férjek és a gyermekek reszkessenek, miután ma délelőtt a hölgyek mindent megtudtak például arról, hogy az otthoni halloween-t hogyan tudják izgalmassá tenni. De szó volt divatról, bőrápolásról, könyvről, de a finom borok is terítékre kerültek.
2023.04.29

Lions Egészségnap a Malom Központban

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége minden évben meghirdeti országos egészség napját a Lions Day-t. A rendezvény az idén április 29-én volt. Ezen a napon az ország valamennyi lions klubja, 44 klub, egészségmegőrzésre felhívó programokat, szűréseket, sport rendezvényeket, felvonulásokat tart. Ehhez a felhíváshoz csatlakozott a három kecskeméti lions klub is, az Első Kecskeméti LC, a Kecskeméti Szent László LC és a Digital LC.
2023.02.17

Verekedés a Malom Központban

Ma délután érkezett a bejelentés a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitánysághoz, miszerint verekedés van a Malom Bevásárlóközpontban. A helyszínre a rendőrök mellett polgárőrök és mentők is érkeztek.
2022.12.19

Lezárult az adománygyűjtő akciónk

Hétfőn délben ért véget a Kecskeméti Médiacentrum adománygyűjtő akciója, amit az Áldozatsegítő Központtal együttműködve hirdettünk bűncselekmények áldozatainak támogatására. Az utolsó napon érkezett Engert Jakabné polgármester, hogy egy nagy csomag édességgel járuljon hozzá a gyűjtésünkhöz.