Jól érzi magát és boldog az év első kecskeméti babája

2023. 02. 14., 22:36
2023. január 1-én, 01:00-kor született meg az év első kecskeméti babája, Molnár Regő a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban. A kisfiú és a szülők is jól vannak, boldogan élik mindennapjaikat.

Békésen aludt sétáltatás közben a babakocsiban Molnár Regő. Ő a 2023-as év első kecskeméti babája. A kisfiú január elsején hajnali 1 órakor látta meg a napvilágot, 3950 grammal és 53 centiméterrel. A 26 éves édesanya természetes úton hozta világra a kicsit.

– 31-én, amikor reggel bementem a kórházba, még nem éreztem semmit. De a doktor úr látta, hogy vannak görcseim. Azt mondta, ha én ezt nem érzem, akkor 2-án menjek vissza kontrollra. 11 órakor kezdtem már érezni, kb 6 óráig otthon vajúdtam, majd a férjem bevitt a kórházba, és 1 órakor született meg Regő
— emlékezett vissza Molnárné Rőfi Renáta élete legboldogabb napjára.

Máté, Regő édesapja is bent volt a szülésnél, ami zökkenőmentesen zajlott. A házaspár mindkét tagja nagycsaládból származik, ők szeretnék követni ezt a példát.

– Három gyereket tervezünk, mondjuk én négyet terveztem volna, de hajlandó vagyok a kompromisszumokra, hiszen nyilván Reninek lesz nehezebb. Szerencsére mindketten három gyerekes családban nőttünk fel, a három gyerek az abszolút cél mindkettőnknek – vallja be a büszke édesapa.

Molnár Máté és felesége nagyon várták már a kis Regőt, ő az első kis jövevény a családban. Mindennapjaik megváltoztak, de színesben látják a világot, mióta Regő velük van. Mindemellett természetesen vannak nehézségek.

– Minden sokkal boldogabb, viszont a krónikus alváshiányt még szoknunk kell. Nekem talán könnyebb, mert van, hogy csendesen ébred fel éjszaka. A szoptatást a Reninek kell ébren töltenie, én végig alhatom. A mai éjszakánk nehéz volt, nem sokat aludtunk ehhez még hozzá kell szokni – mondja Máté.

Kapcsolódó cikk