Megújult az OTP bankfiókja a Malomban

2023. 11. 29., 14:53
Ünnepélyes keretek között adták át az OTP Bank megújult fiókját a Malom Központban. A tanácsadói szemléletű bankfiókban lakossági és vállalati szolgáltatásokat egyaránt elérhetnek az ügyfelek, és mindezeket immár egy letisztult designnal kialakított, otthonos környezetben vehetik igénybe.

Organikus mintájú szőnyegburkolat, tölgy felületek, egyedi design tapéták, kényelmes, változatos ülőbútorok és filccel kasírozott lámpák együttese alkotja az új, otthonos bankfióki környezetet. Az anyaghasználatban és az energiafelhasználásban a kivitelezők törekedtek a fenntarthatósági szempontok érvényesítésére – írta közleményében a hitelintézet.

A hatékony ügyfélkiszolgálás érdekében a készpénzes tranzakciókat digitális eszközökön végezhetik az ügyfelek, maga a megújult bankfiók ugyanis készpénzmentes.

– Idén négy bankfiókot nyitottunk országszerte, közel harmincat pedig felújítunk. Az erős fiókhálózat stratégiai fontosságú az OTP Bank életében, bankfiókjainkban a személyes kiszolgálás és a digitalizáció együtt van jelen – mondta az ünnepi megnyitón Wolf László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese.

A Malom Központban található OTP fiók mellett idén júniusban megújult a bank Szabadság téri fiókja is, ahol hasonlóan vonzó környezetben várják az ügyfeleket.