Merj újra játszani: játékos magatartás a mindennapi életben

2023. 10. 02., 15:43
Az MCC mindig is a fiatalok tehetséggondozását tűzte ki céljául, viszont most mégis a szülőknek fog kedvezni. Október 4-én Csepregi Gábor, az MCC Vezetőképző Akadémia tanácsadójának előadását hallgatthatja minden érdeklődő. Az előadásban szó lesz a kulturális és közösségi élményekről, illetve a közösségépítésről. Mindenkit szeretettel várnak, hiszen tudják, "a humor, az öröm és a vidámság képes átsegíteni a mindennapok kihívásain!"

Az MCC a fiatalok tehetséggondozása mellett fontosnak tartja, hogy a szülőknek is tudjanak időnként kulturális és közösségi élményt nyújtani. Szeretnének rendszeresen, hasznos és érdekes témákban lehetőséget biztosítani arra, hogy közösen gondolkodjanak, egymással kapcsolódjanak és beszélgessenek. Ennek keretében 2023. október 04-én Csepregi Gábor, az MCC Vezetőképző Akadémia tanácsadója tart egy interaktív előadást.

"Szeretettel várjuk Önöket, mert hisszük, hogy a humor, az öröm és a vidámság képes átsegíteni a mindennapok kihívásain!"

“Bármivel is foglalkozunk, akkor megy igazán jól, ha játékosan állunk hozzá”, irja Rubik Ernő , a mi kockánk című könyvében. A játék nemcsak egy tevékenység, hanem egy hozzáállás is – egy laza, közvetlen, derűs, kreatív kapcsolat az emberekkel és a tárgyakkal. Ez a magatartás például akkor válik nyilvánvalóvá, amikor könnyedén reagálunk egy tárgy sugallatára, bátran és vidáman kockáztatunk, humort viszünk beszélgetésünkbe, vagy gyakorlati haszon nélkül csinálunk valamit. Az előadás azt tárgyalja, hogyan és mikor lehetünk játékosak és hogyan találhatjuk meg mindennapi életünkben az örömöt és a szépet.

Regisztrációs link:

Merj újra játszani: játékos magatartás a mindennapi életben | Facebook

Az rendezvény időpontja és helyszíne:

2023. október 4., szerda, 17:00 – kecskeméti MCC Központ földszinti terme

(érkezés 16.30-tól)