Címke: MCC
Keresés
Dátum választó
Rendezés
4 találat
2023.10.02

Merj újra játszani: játékos magatartás a mindennapi életben

Az MCC mindig is a fiatalok tehetséggondozását tűzte ki céljául, viszont most mégis a szülőknek fog kedvezni. Október 4-én Csepregi Gábor, az MCC Vezetőképző Akadémia tanácsadójának előadását hallgatthatja minden érdeklődő. Az előadásban szó lesz a kulturális és közösségi élményekről, illetve a közösségépítésről. Mindenkit szeretettel várnak, hiszen tudják, "a humor, az öröm és a vidámság képes átsegíteni a mindennapok kihívásain!"
2023.09.06

MCC: dr. Kiss Rajmund tartott előadást a kommunikáció fortélyairól

Dr. Kiss Rajmund, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Diplomáciai Műhelyének vezetője tartott előadást Kecskeméten szerda délután. Az első randevútól a diplomáciai kommunikációig című előadásában humorral átitatva, sok életből vett példával illusztrálva kínált olyan "tárgyalási koncepciókat" a hallgatók figyelmébe, melyeket a magánéletben is tudnak alkalmazni.
2023.06.16

MCC pódiumbeszélgetés: a sportsikerekhez a belső motivációt kell elsősorban megtalálni

A sikeres sportteljesítményhez elsősorban a belső, személyes motivációt kell megtalálni, de a környezet is kulcsfontosságú ahhoz, hogy ez a motiváció kibontakozhasson – hangzott el a Mathias Corvinus Collegium (MCC) kecskeméti pódiumbeszélgetésén péntek délután. Az Aranyhomok szálloda tükörtermében megtartott beszélgetésen Ivkovicné Béres Tímea 108-szoros válogatott kosárlabdázó, a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia vezetője, Szabó Tibor, a KTE Labdarúgó Akadémia vezetője, valamint Sárkány Dominik, az Újpesti TE sportpszichológusa cserélt eszmét a mentális tényezők sportteljesítményben játszott szerepéről.
2022.11.28

A német és a magyar nemzet közös értékeit vitatta meg az MCC

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) kecskeméti képzési központja Németország és Magyarország – eltérő és közös értékek, érdekek címmel előadást és pódiumbeszélgetést szervezett, ahol dr. Bauer Bence, a Magyar-Német Intézet az Európai Együttműködésért igazgatója tartott előadást.