Mogyi, a Hírös Rescue Team keresőkutyája is meglátogatta a Dialóg Játékos Nyári Tábort

2023. 06. 27., 16:42
Csodás környezet, közös játékok, kalandok, túlélési praktikák és kincskeresés – ezek várják a Dialóg Játékos Nyári Tábor résztvevőit. A 6-14 éves gyermekek idén először jelentkezhettek erre a játékközpontú nyári programra Kecskemét környékén.
Fotó: Harkai György
A galéria 22 képet tartalmaz

Mogyi, a Hírös Rescue Team keresőkutyája volt a Dialóg Játékos Nyári Tábor második napjának vendége. Mogyi azt mutatta meg a táborozó gyerekeknek, hogyan talál meg eltűnt személyeket.

A játékközpontú tábort idén először szervezték meg Kecskemét környékén. Két fakultációba jelentkezhettek a gyerekek: kincskereső és túlélő csapatba.

Délelőttönként különböző kalandos feladatok várják a diákokat a tematikának megfelelően, amit bemutatók színesítenek. Délutánonként pedig szakképzett animátorok által vezetett közös játékok várják a gyerekeket a méneseiről híres Köncsögpuszta Lovastanya melegedő területén.

A táborszervezők szeretnék megmutatni és bebizonyítani, hogy az igazi emberi kapcsolatok az offline térben vannak és ott megtalálható minden a magas minőségű aktív szabadidős tevékenységekhez. Mindeközben kiemelt figyelmet fordítanak a környezetre, környezetvédelemre és az újrahasznosításra.

A táborról bővebb összeállítást láthatnak a KTV ma esti Kiemelő magazinjában.