Nagy Olivér aláírta kölcsönszerződését

KÖZLEMÉNY
2023. 07. 14., 07:04
Nagy Olivér személyében fiatal jobb oldali védő érkezett a KTE csapatához, a 2003-as születésű játékos a Ferencvárostól kapták kölcsönbe a 2023/2024-es szezon végéig.

Nagy Olivér a KISE színeiben kezdett el futballozni a fővárosban, de nagyon korán felfigyelt rá a Ferencváros. Az utánpótlás bajnokságokat követően az FTC tartalékcsapatában mutatkozott be a 2020/2021-es szezonban, majd az utóbbi két idényt kölcsönben az NB II-es Soroksárnál töltötte, összesen 53 tétmérkőzésen lépett pályára, melyeken egy gólt és egy gólpasszt jegyzett.

A korosztályos válogatott szélső védő gyakorlatilag a nyári felkészülés eleje óta csapatunkkal készül az FTC engedélyével, ezalatt az edzőmeccseken rendre pályára lépett, csütörtökön pedig a szükséges dokumentumok is aláírásra kerültek. Új játékosunk izgatottan várja a bemutatkozást:

– Nagyon jó érzés, hogy itt lehetek Kecskeméten. Ez egy újabb lépcsőfok lehet a karrieremben, amit örülök, hogy a KTE kötelékében tehetek meg, hiszen a klub már korábban is érdeklődött utánam. Jó érzésekkel várom a szezont, az elmúlt hetek közös munkája ebben csak a megerősített. Bár még sok feladat vár ránk a szezon rajtjáig, természetesen izgatottan várom, késznek érzem magam a bemutatkozásra a nemzetközi kupában és a bajnokságban is. Bízom benne, hogy meg is lesz erre a lehetőségem. A beilleszkedésen túl is vagyok, a srácok az első perctől maguk közé fogadtak, most már azon vagyok, hogy én is szép sikereket érjek el a KTE-vel – mondta Nagy Olivér.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu