Nagyértékű vásárlási utalványokkal és értékes nyereményekkel készül a Plazma Center decemberben

2023. 12. 01., 14:19
Hausmeister hűtőszekrényt, 50 000 Ft értékű vásárlási utalványt, plusz kifizetéseket és megannyi értékes meglepetéseket sorsol ki a Plazma Center. A központ jótékony akciója sem maradhat el, hiszen a PlazMackó idén is ellátogat a Bács-Kiskun Megyei Oktatókorház Csecsemő- és Gyermekosztályára.

Felsorolni is nehéz, hogy mennyi meglepetéssel és nagy értékű nyereményekkel rukkol elő decemberben is a Plazma Center. Ez azonban nem csak a karácsonyi időszakra, hanem egész évre jellemző rájuk. Élen járnak a rászorulók támogatásában, kiemelten kezelik a gyermekek és betegek sorsát. Egész éves gondoskodásuk közepette plazmaadóikról sem feledkeznek el és hálájukat nemcsak plusz készpénzkifizetésekkel, hanem nagyértékű nyereményekkel is kifejezik.

Boldog lelkesedéssel készülünk a karácsonyi időszakra, mely számtalan meglepetéssel és értékes ajándékkal lesz teli, így hangoljuk plazmaadóinkat az év legszebb időszakára. Hálásak vagyunk mindazoknak, akik megtisztelnek bennünket bizalmukkal és hétről hétre ellátogatnak hozzánk azért, hogy segíthessenek másokon. Hosszított nyitvatartásaink mellett számos extra napot szervezünk és természetesen, ahogy már évek óta, úgy most is felébresztjük PlazMackónkat, hogy örömet szerezhessen azoknak a gyermekeknek, akik ezt az időszakot a kórházban kénytelenek tölteni
— adta hírül a decemberi programjukat Lencsés Edina, a Plazma Center marketing referense.

A decemberi programdömpinghez azonban naptár szükséges, hiszen szinte nincs olyan nap, mikor ne lenne valamilyen meglepetés.

Kiskarácsony Akció!

Bár Kiskarácsony névre hallgat, mégis nagy nyereménnyel kecsegtet ez az akció, hiszen azok között, akik december 1-16-ai időszakban háromszor adnak plazmát, automatikusan részt vesznek a sorsoláson, ahol a főnyeremény egy Hausmeister hűtőszekrény lesz. De figyelem, még nincs vége, hiszen a Plazma Center arról is gondoskodik majd, hogy az ünnepi asztalra is kerülhessenek finomságok!

Hűség hete!

December 14-én, a Hűség Világnapját ünnepeljük, ezért a Plazma Center azok között a plazmaadóik között, akik december 11-16. közötti időszakban kétszer adnak plazmát, kisorsolnak egy 50 000 Ft értékű Malom Vásárlási Utalványt.

A közkedvelt Hősök Napja sem maradhat el. Így december 5., 13. és 20-án plusz 1000 Ft juttatásban részesülnek a plazmaadók.

December 6-án, Mikulás napján mandarincsomaggal kedveskednek a központba látogatóknak és napi nyereményként gazdára talál egy szánkó. Ezen a napon egyúttal útnak indul PlazMackó is, aki ellátogat a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Csecsemő- és Gyermekosztályára, ahol diabetikus és minden mentes édességekkel örvendezteti meg a beteg gyermekeket.

Hogy a meglepetésözön ne szakadjon meg a Plazma Center három napot is kijelölt arra, hogy meglepje plazmaadóit. Ezeken a napokon összesen 150 000 Ft értékű utalvány kerül kisorsolásra. December 9-10-11-én hosszabb nyitvatartással várják a segíteni akarókat. Mindhárom nap öt nyertest sorsolnak ki, akik fejenként 10 000 Ft-os Aldi Vásárlási Utalvánnyal gazdagodnak.

December 12-én, a játék sem fog elmaradni, ismét lesz Plazma Lottó. 22 szám közül kell eltalálni a számokat. 1 találat esetén plusz 1000 Ft, 2 találat esetén plusz 2000 Ft és 3 találat esetén plusz 3000 Ft üti a markát a plazmaadóknak. A nyertesek nevét december 13-án, szerdán élő videóközvetítéssel sorsolják ki, melyet a Plazma Center Facebook oldalán lehet követni.

December 19-én, kedden eljön a Nagykarácsony ideje a Plazma Centernél. Ezen a napon ajándék hókiflikkel kedveskednek a plazmaadóknak és jön a várva várt nagyértékű ajándéközön. A hősök a fa alá tehetik a vérnyomásmérőt, a raklett grillt, hajszárítót, elektromos borotvát és fogkefét, valamint a lávalámpát. A napi főnyeremény pedig a vezeték nélküli álló porszívó lesz.

Mozgalmas és izgalmas lesz tehát a karácsonyi készülődés időszaka a Plazma Centernél! A már megszokott nyitvatartás mellett egyes változások időpontjait azonban nem árt megjegyezni!

(x)