Négymilliót utalt magának az örömlány a légyott után

2024. 05. 13., 09:41
Hamar beazonosították, majd őrizetbe vették a bácsalmási rendőrök azt a 24 éves nőt, aki 4 millió forintot emelt el kuncsaftja számlájáról.
Képünk illusztráció

Egy mátételki férfi egy szexuális szolgáltatást kínáló fiatal hölgyet hívott találkozóra 2024. május 6-án hajnalban. A randevúra néhány órán belül sor került, a légyottot követően pedig a kuncsaft pénzt utalt a nőnek a szolgáltatásért cserébe a telefonjáról.

A férfi felajánlotta partnerének, hogy hazaviszi kocsival és menet közben a nő egyik ismerőse is csatlakozott hozzájuk. Útjuk azonban a tervezettnél hamarabb véget ért: a nő megkérte a sofőrt, hogy álljon meg az egyik dohányboltnál, majd a társával együtt kiugrottak az autóból és elszaladtak.

A sértett csak ezután vette észre, hogy az útközben felügyelet nélkül hagyott mobiltelefonján aktív az internetes bankfiókja, ahonnan 4 millió forintos utalást végeztek.

Az esetről értesítette a bácsalmási rendőröket, akik azonnal munkához láttak és hamar beazonosították a férfi alkalmi ismerősét. A 24 éves nőt 2024. május 7-én elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a csalás miatt.

A nyomozóknak sikerült a jogtalanul elutalt összegből 3,7 millió forintot egy bankszámlán lefoglalni. 

Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság