Újra elérhető a Család- és Gyermekjóléti Központ

2023. 03. 22., 13:26
Technikai okok miatt szünetelt a Család- és Gyermekjóléti Központban a telefonos és emailen keresztüli elérhetőség. Szerencsére a hibát elhárították.

Frissítés!

Az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága tájékoztatása szerint az Olimpia utca 6. szám alatti Család- és Gyermekjóléti Központban a szakemberek gyors munkájának köszönhetően újra zavartalanul működik a telefonos és az emailen keresztüli kommunikáció is, amit ügyfeleik az eddig megszokott módon vehetnek igénybe ismét.

Az átmeneti fennakadásért ezúton is elnézést kérnek!

Korábban írtuk:

Az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága közleményben tájékoztatta szerkesztőségünket arról, hogy az Olimpia utca 6. szám alatt található Család- és Gyermekjóléti Központban technikai okok miatt a telefonos és emailen keresztüli elérhetőség átmenetileg szünetel. A hiba elhárításán dolgoznak.

Sürgős esetben a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai továbbra is elérhetők ügyfélfogadási időben személyesen az Olimpia utca 6. szám alatt (hétköznapokon 8.00 és 16.00 óra között), illetve egész nap (0-24 órában) a készenléti ügyelet +36-30-518-51-26-os telefonszámán is.

– Köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket! - zárták a közleményt.