Országos Természetgyógyász Napok az Agórában

2023. 04. 15., 16:12
Két napig látogatható az Országos Természetgyógyász napok a Hírös Agóra aulájában. A rendezvényen a természetgyógyászaté, állapotfelméréseké, masszázsoké, fizikai és lelki terápiáké a főszerep.
Fotó: Tóth Enikő
A galéria 30 képet tartalmaz

A természetesség jegyében telik a hétvége a Hírös Agórában a már hagyománnyá vált Egészségnapokon. A kétnapos rendezvény bárki számára lelki feltöltődést nyújthat, ugyanis itt az egészség, a prevenció és a gyógyulás mellett, mindenki megismerkedhet a természetes gyógymódokkal és életmóddal.

A kétnapos Országos Természetgyógyász Napokat, ma (szombaton) délelőtt Prof. Dr. Sztachó-Pekáry István, Kecskemét alpolgármestere nyitotta meg. Az alpolgármester hangsúlyozta, a testi és lelki egészség fontos, a tavasz pedig ideális időpont a rendezvénynek, hiszen ilyenkor a megújulás gondolata még erősebben segít mindenkit a helyes életmód meglelésében.

A Természetgyógyász Napok célja - ahogyan azt Kócsó Tünde főszervező is elmondta - hogy felhívja a figyelmet a betegség megelőzésére, az egészségmegőrzésre és a természetgyógyászati módszerekre. A kiállításon gyógynövényszakértők, étkezési tanácsadók, természetgyógyászok, csontkovácsok, számmisztikusok, asztrológusok és masszázs terapeuták is jelen vannak.

A résztvevők több, ingyenesen látogatható előadást is hallgathatnak a két nap folyamán az ellátogatók; emellett termékeket tesztelhetnek, tanácsadást és útmutatást kérhetnek és masszázsra feküdhetnek be. Mindezek mellett Varga Károly mesterszakács zöldségszobrait is megtekinthetik az érdeklődők a hétvégén.