Pan-kreátorok: nevetésterápia a Hírös Agórában

Három lenyűgöző, ezerarcú színművész közvetlen találkozása a nézői rekeszizmokkal

2023. 11. 13., 10:22
Andrássy Máté, Horváth Zoltán és Szabó Máté egy egész estét betöltő, fergeteges szórakoztató előadásra várja a nevetni vágyókat december 27-én, szerdán 19 órától a Hírös Agórába.

Itt kérem nincsenek sallangok, nincsenek sablonok! Az organikus eredeti tehetségen túl, ami a jó színház alapja, nincs itt kérem semmi több klisé, semmi több csomagolás. Három ember, fekete farmerban, fekete pólóban, fekete háttértakarás előtt, mindezt ráadásul mezítláb, és lám, a 2. óra végére a közönség számára mégis színessé válik a világ!

Újításuk lényegisége így egyáltalán nem a látványban, a jelmezben, a díszlet ötletes megoldásaiban keresendő, hanem eredetiségükben, humorukban, elő-és odaadásukban…

Andrássy Máté, Horváth Zoltán és Szabó Máté műsorában feltűnnek saját megélt komikus élethelyzeteik, velük megtörtént kulisszák mögötti események, szituációk, mindezt fűszerezve régről, nagy színészektől, színészekről fennmaradt anekdotákkal, színpadi sztorikkal, melyeket még senki, soha nem hallott ebben a formában.

Műsorukból természetesen a zene sem hiányozhat, mindezt Horváth Zoltán pantomim mester mozgásnarrációjával kísérve. A „tesztüzemen” túl vannak. A több tucat budapesti teltházas, sikeres előadás után a show országos körturnéra indul, reméljük önökhöz is elérkezve, hisz a vidámság, legyen az észak, kelet, nyugat, vagy dél, mindenhol egyformán elkél kicsiny hazánkban.