Címke: Hírös Agóra
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.01.26

Pénteken újranyit a Hírös Agóra

Január 27-én, pénteken újranyit a Hírös Agóra. A programok sorát szombaton nyitja a Kecskemét Táncegyüttes bálja. A kulturális intézmény több mint egy hónapig volt zárva, azonban most újult erővel indítják a februárt, ezzel együtt pedig a 2023-as évet. Bár december 21-e óta nem lehetett látogatni az Agórát, a munkatársak homeoffice-ban szervezték az idei eseményeket.
Himnusz - a fiatalok szemével
2023.01.11

Himnusz - a fiatalok szemével

Alkotópályázatot hirdet kecskeméti diákok számára a Magyar Kultúra Napjához kapcsolódva a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ. A fiatalok esszével és videómontázzsal is nevezhetnek a kiírásra.
2022.12.17

Nótaest a Hírös Agórában

„Annak küldöm ezt a nótát…” - Nótaest a Hírös Agórában „Fejős Jenőt 2023. január 21-én a 27. alkalommal megrendezett Magyar Kultúra Napján, Budapesten a Stefánia Palotában a Magyar Kultúra lovagjává fogják ütni.”
2022.12.17

„Annak küldöm ezt a nótát…” - Nótaest a Hírös Agórában

„Annak küldöm ezt a nótát…” címmel nótaestet szerveztek a Hírös Agórában szombat délután. A karácsonyi hangulatú, már hagyománnyá vált műsor első részében a Kecskemét Táncegyüttes moldvai csángó táncot mutatott be. A nótázás előtt hatalmas hírt hallhatott az Agóra színháztermét színültig megtöltő közönség: Az indokolás, ami miatt Fejős Jenőt érdemesnek találták a díjra így szól: „Fejős […]
2022.12.11

Kodályt ünnepelték a Hírös Agórában

A Kodály Zoltán születésének 140. évfordulója kapcsán szervezett kecskeméti programsorozat zárókoncertjét rendezték meg szombat este a Hírös Agórában. Az ünnepi hangversenyen a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar, az Új Liszt Ferenc Kamarakórus, a Kecskeméti Énekes Kör és a Miraculum Gyermekkar előadásában, Komáromi Márton énekművész közreműködésével a neves zeneszerző, zenepedagógus műveiben gyönyörködhetett a nagyérdemű.
2022.12.02

Mennyi szeretet fér egy cipősdobozba?

Több, mint gondolnád. Hiszen egy csöppnyi gondoskodással varázslatos pillanatokat szerezhetsz olyan rászoruló gyerekeknek, akiknek ez mindennél többet ér. Segítsd az ajándékgyűjtő akciót és pakolj tele ajándékokkal egy cipősdobozt, majd juttasd el a Hírös Agórába!
2022.11.21

Dr. Kocsis Krisztián agykutató Kecskeméten

Különleges előadás/beszélgetés helyszíne lesz november 24-én csütörtökön a Hírös Agóra. Kecskemétre érkezik dr. Kocsis Krisztián agykutató, aki egy Pécs melletti putriban született és szörnyű gyermekkora ellenére sikerült kitörnie a mélyszegénységből, ma pedig már kutatóként dolgozik Szegeden. A rendezvény 15:30 kor kezdődik.
2022.11.18

Ünnepi műsorral, bankettel köszönték meg a szociális dolgozók munkáját

Pénteken több száz szociális szférában dolgozó szakember gyűlt össze a Hírös Agórában, hogy egy estét a megérdemelt kikapcsolódás jegyében töltsön. Az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága (ESZII) a szociális munka napja alkalmából színvonalas néptáncműsorral és az aulában rendezett nagyszabású bankettel köszönte meg munkájukat. Az esten sor került Az év dolgozója-díjak átadására is.