Reumatológiai szakrendelés indult a Kecskeméti Fürdőben

2023. 11. 06., 18:01
TB-finanszírozott reumatológiai szakrendelés indult a Kecskeméti Fürdő Aqua Gyógyászatán. A betegek a rendelést és a fürdőgyógyászati kezeléseket háziorvosi beutalóval vehetik igénybe.
A galéria 10 képet tartalmaz

A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórházzal közösen működtetett, TB-finanszírozott reumatológiai szakrendelés indult a Kecskeméti Fürdő Aqua Gyógyászatán. A rendelést és a fürdőgyógyászati kezeléseket háziorvosi beutalóval lehet igénybe venni.

Ez a rendelés alapvetően azért indult, hogy az itt helyben felvehető fürdőkezeléseket TB-finanszírozottan ki tudjuk írni a betegeknek. Ezt minden esetben egy reumatológiai vizsgálattal egybekötve, majd a beteggel egyeztetve tesszük meg
— mondta dr. Makkos Gabriella reumatológus.

A betegek igénybe vehetik a gyógyfürdőt, emellett masszázskezelést, gyógytornát, iszapkezelést és vízi tornát is. A szükséges kezeléseket állapotfelmérés után írják fel.

A betegség jellegétől függetlenül évente összesen két kúra rendelhető támogatással.

Az Aqua Gyógyászat modern környezetben, a leginnovatívabb diagnosztikai eszközökkel és képzett szakemberekkel várja a pácienseket hétfőtől péntekig 7 és 19 óra között.

Érdeklődni, bejelentkezni a +36-76/500-325-ös telefonszámon, a www.aquagyogyaszat.hu weboldalon, valamint természetesen személyesen is lehet a Kecskeméti Fürdőben.