Kategória: Kosárlabda
Keresés
Dátum választó
Rendezés
19 találat
2024.06.21

Gera Ferenc célja a felnőtt válogatottság

Gera Ferenc, a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémián nevelkedett játékos márciusban, a Szeged elleni győztes mérkőzésen mutatkozott be a Duna Aszfalt – DTKH Kecskemét NB I/A osztályú csapatában. A kecskeméti csapat kimagasló játékkal nagyon fontos győzelmet aratott a Szeged ellen. Gera Ferenc 2 büntető értékesítésével járult hozzá a győzelemhez. Június 12-én, a szezonzáró ünnepségen átadta bekeretezett mezét Ivkovicné Béres Tímeának, az Akadémia vezetőjének. A Mercedes-Benz Sport Akadémia előterében egyre gyűlnek azoknak az egykori fiataloknak a mezei, akik innen indulva felnőtt csapatokhoz kerültek ez elmúlt évtizedben.
2024.06.18

Gereben Lívia: nagyon jó érzés visszatérni az Akadémiára

Gereben Lívia a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémiáról Szekszárdra került, ahol több éven keresztül a város NB I/A osztályú csapatát erősítette, sőt a válogatottban is bemutatkozott. Súlyos betegségéből óriási akaraterővel felépült és vissza küzdötte magát az élvonalba. Pályafutását a román bajnok Sepsiszentgyörgy csapatában folytatta, ahol ismét kiemelkedően játszott. Az Akadémia szezonzáró ünnepségére idén is visszatért egy kis időre, ahol egykori edzői örömmel fogadták. Jelenlegi egyesületéről, jövőbeli terveiről kérdeztem Líviát.
2024.06.17

Adamik Csilla és Hegedűs Gergely voltak a vendégeink

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia szezonzáró ünnepségén adták át Adamik Csillának a 2024-es év Minőség Díját, aki több mint tíz éve leány szakágvezetőként összefogja az szakemberek munkáját, tanítja, neveli a következő generációt. Ezzel kapcsolatban volt vendégünk a KTV Kiemelő magazinjának hétfő esti adásában Adamik Csilla. A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia U16-os fiú kadett csapata pedig harmadik helyezést ért el Budapesten a Zsíros Csarnokban rendezett országos B döntőben. Ezzel kapcsolatban pedig Hegedűs Gergely edzőt hívtuk meg a stúdióba.
2024.06.14

Adamik Csilla kapta a Kosárlabda Akadémia Minőségi Díját

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia szezonzáró ünnepségén adták át Adamik Csillának a 2024-es év Minőség Díját, aki több mint tíz éve leány szakágvezetőként összefogja az szakemberek munkáját, tanítja, neveli a következő generációt. Ikonikus személyiségét tisztelet övezi, edzőként most szögre akasztja a sípot, de szakágvezetőként továbbra is számítanak rá. A kecskeméti sportcsalád tagját, Adamik Ferenc egykori legendás edző leányát sportolói múltjáról, edzővé válásáról kérdeztem.
2024.06.12

Fazekas Mihály: a fiatalokkal kell hatékonyan dolgozni

A 13. helyen fejezte be a bajnokságot a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. Ez az eredmény elmaradt az előzetesen megfogalmazott várakozástól, ami egyébként nem volt más, mint a korábbi években mindig: a csapat harcoljon a 8 közé kerülésért. A mögöttünk hagyott szezonról és az előttünk álló hetekről Fazekas Mihály, a klubot működtető gazdasági társaság tulajdonosi tanácsának elnöke mondta el véleményét.
2024.06.11

Ivkovic Stojan a Sportmagazinban: keressük az új edzőt és az új játékosokat

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét továbbra is keresi az új edzőt és fiatal játékosok felkutatása is folyamatos, jelenleg egyedül Wittmann Krisztiánnak van szerződés. Többek között erről beszélt a KTV Sportmagazinjában Ivkovic Stojan. A szakmai igazgató bízik abban, hogy hamarosan megnyugtatóan rendeződik a csapat sorsa, és elindulhat az építkezés.
2024.06.07

Serdülő kosaras leányok sikerei a KTV-ben

A Mercedes-Benz Gyárt Nemzeti Kosárlabda Akadémia serdülő leány csapata a Nemzeti Leány Serdülő Bajnokságon vehetett részt, ahol a csapat, 3 győzelemmel és 2 vereséggel zárta a tornát. A döntő mérkőzéseit Budapesten, a Gabányi László Sportcsarnokban rendezték meg június 1-én és 2-án. Az eredményekkel kapcsolatban volt a KTV vendége a csapat két edzője, Csomor Flóra és Hegedűsné Pogány Vivien.
2024.05.23

Ivkovic Milán: nekem saját utam van

A Morgen Ferdinánd Emlékbajnokságon, a magyar U20-as bajnoki döntő nyolccsapatos mezőnyében ott van a KTE-Neumann János Egyetem csapata, és a hétvégi, pécsi döntőre utazó kecskeméti keret névsorában ott van Ivkovic Milán neve is. A 20 éves játékos a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét tagjaként rendkívül kemény, nehéz és sok tapasztalattal járó bajnoki szezonon van túl, zárásként jön az U20-as döntő.
2024.05.12

Harmadik alkalommal rendezték meg a Szabó Mihály Emléktornát Kecskeméten

Május 11-én, szombaton került sor a III. Szabó Mihály Emléktornára a fiú serdülő korosztályban. A tornán ezúttal két kecskeméti csapat mellett a Debreceni Akadémia vett részt. A hazaiaktól az U13-as és az U14-es gárda képviseltette magát a rendezvényen. Szabó Misi bácsira jó szívvel emlékeznek a kecskeméti kosárszurkolók, egykori kollégái és tanítványai. Az Akadémián hisznek abban, […]
2024.05.06

Hatalmas sikere volt a Magyar Sport Napjának

Óriási sikere volt a hétfő délutáni Magyar Sport Napjának. Idén nagyszabású sportfiesztávallal ünnepelt Kecskemét, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. 18 aktív pont közül lehetett választani, élvezni a mozgás örömét. A szervező, a Kecskeméti Junior Sport Kft. statisztikája szerint, több mint ezren vettek részt az eseményen. A sportkedvelő fiatalok és családjaik különböző sportágakat próbálhattak ki a helyszínen.