SG Kecskemét Futsal: Küzdeni végig, feladni soha!

KÖZLEMÉNY
2024. 05. 22., 12:50
Csütörtökön 20 órakor folytatódik a férfi futsal NBI bajnoki döntője Szombathelyen. Mindkét együttes egy-egy idegenbeli sikert jegyezhet eddig a sorozatban, így a harmadik ütközet is pikánsnak ígérkezik.

Dávid és Góliát csatájában a hírös városiak ragadták magukhoz a kezdeményezést. Az első meccsen 3-1-re nyertek Szombathelyen, megszakítva ezzel a címvédő otthoni veretlenségét az évadban. A hétfői, második találkozón a Haladás akarata érvényesült jobban, és korai góljuknak, valamint hosszabb padjuknak köszönhetően 3-1-re nyertek a Messzi István Sportcsarnokban, és egalizáltak a párharcban.

Csütörtökön új fejezet következik, amely előtt Marko Gavrilovic sportigazgató így vélekedik:

-Az eddigi két mérkőzés hasonlóan alakult, és amely csapat vezetést tudott szerezni, az tudott a végén örülni a sikernek. Most is egy kiélezett csatára számítok. Tomic nem lesz bevethető, így a rotációnk még szűkebb lesz. A döntőben minden csapat célja az aranyérem bezsebelése, így a miénk is. Bár nem mi vagyunk az esélyesek, a lehető legjobb tudásunkat akarjuk felvonultatni, és igyekszünk dicsőséget szerezni a klubnak, szurkolóinknak, Kecskemétnek. Minden erőnkkel és maximális koncentrációval készülünk a csütörtöki, harmadik mérkőzésre. Tudjuk, hogy csak akkor van esélyünk az újabb bravúrra, ha a maximumot nyújtjuk. Szurkolóink támogatására számítunk, reméljük a kései kezdés ellenére is el tudnak kísérni minket Szombathelyre.

Haladás VSE– SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI döntő, 3. mérkőzés
2024.05.23., csütörtök 20.00 @ Haladás Sportcsarnok

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Az egyik fél három győzelméig tartó párharc állása: 1-1.


A bajnoki döntő további menetrendje

2024. május 27., hétfő
20:00 SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE @ Messzi István sportcsarnok
A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti

2024. május 30., csütörtök * amennyiben szükséges
18:00 Haladás VSE – SG Kecskemét Futsal
A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.