SG Kecskeméti Futsal: Kulcsfontosságú összecsapás következik

KÖZLEMÉNY
2023. 03. 10., 08:23
A világbajnoki-selejtezőket követően folytatódik március 13-án, hétfőn 19 órától a felsőházi rájátszás az SG Kecskeméti Futsal számára az NBI-ben. Az ellenfél az Aramis SE lesz.

Mindkét együttes vereséggel kezdte a bajnokság ezen szakaszát. A hírös városiak a DEAC otthonában kaptak ki 2-1-re, míg a budaörsi Aramis SE a Berttyóújfalu előtt hajtott fejet hazai környezetben(3-4).

A Kecskemét és az Aramis az alapszakaszban mindkétszer döntetlenre végzett egymással (1-1 és 3-3), így egészen biztosan most is komoly csata várható, hiszen a tét még nagyobb lett azóta.

Marko Gavrilovic sportigazgató várakozásai: Egy rendkívül fontos megmérettetés előtt állunk. Ellenfelünk sem szerzett pontot a felsőház első körében, így mondanom sem kell, hogy mennyire nagy jelentőséggel bír mindkét gárda számára ez az összecsapás. Most is speciális helyzetben vagyunk, hiszen a válogatottbeli elfoglaltságok miatt 12 napig nem tudtunk teljes kerettel készülni. Most pedig, mire kiegészültünk volna, az U19-es nemzeti csapathoz ment el két fiatal tehetségünk. Ezek a tényezők bizony alaposan feladják a leckét számunkra a felkészülés során. Nem akarunk azonban a nehézségekkel foglalkozni, csak a pozitív szemlélet vezethet sikerre. Ellenfelünkkel már komoly csatákat vívtunk az alapszakaszban. Úgy vélem, hogy jobb csapat vagyunk, és ha mindenki maximálisan koncentrál támadásban és védkezésben, akkor megszerezhetjük a győzelemért járó három pontot. Szurkolóinkra ezúttal is nagyon számítunk. Bízom benne, hogy sokan kilátogatnak hétfőn, és győzelembe űzik-hajtják a kecskeméti csapatot!

SG Kecskemét Futsal – Aramis SE
Férfi futsal NBI felsőházi rájátszás 2. forduló
2023.03.13., hétfő 19:00
Messzi István Sportcsarnok