Soha nem látott akcióval rukkolt elő a Plazma Center: a PlazMaratonon mindenki jól jár!

2023. 03. 31., 15:48
PlazMaraton akciónap keretein belül hívta fel a figyelmet plazmaadás fontosságára a kecskeméti Plazma Center a mai napon. Nem győzik hangsúlyozni: aki vérplazmát ad, életet ment. Ezt pedig be is bizonyítják most áprilisban, ugyanis ilyen juttatásokkal még soha nem kedveskedtek plazmaadóiknak.

A kecskeméti Plazma Center mindig meghálálja plazmaadóinak a segítségét. Így történt ez a mai nap is, ugyanis minden látogató plusz juttatásban részesül, megpörgethetik a szerencsekereket és logózott nyereményekre is szert tehetnek. A nap fénypontjaként egy nyereményjáték keretén belül fogják kisorsolni a  30.000 Ft értékű Decathlon vásárlási utalványt. Nem bízták a véletlenre a Plazma Center dolgozói, ugyanis azért, hogy mindenki részt tudjon venni az akciónapon egészen 20:00 óráig várják jelentkezőiket. 

A Plazma Center számára mindig fontos volt az esélyegyenlőség, ezért amikor csak tudnak, segítenek egy-egy kecskeméti alapítványnak a jó cél érdekében. Így történt ez ma is, ugyanis az extra nap keretein belül 150.000 Ft-tal támogatták a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítványt. Az alapítvánnyal már korábban is volt kapcsolatuk, hiszen februárban az ő segítségükkel tudták támogatni Tamási Izabellát és családját.

Lázárné Márti az alapítvány vezetője elmondta, lesz helye a támogatásnak. 2018-ban alakult a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány a fia emlékére, akit 2 és fél év küzdelem után elveszítettek. Korábban Bence elhatározta és belátta milyen óriási szükség van egy ilyen alapítvány létrehozására, ezért ő maga elhatározta, hogy segíteni fog a hozzá hasonló betegeken. Sajnos ez nem valósulhatott meg, de a családja mégis megvalósította Bence álmát 2018-ban. Azóta is minden évben emlékgálát szerveznek a támogatóiknak, sportolóknak, megyei labdarúgóknak és Bence barátainak. Az emlékgálákon összegyűlt bevétel adja az egyesület alapját, ugyanis ebből a pénzből támogatják a leukémiás és vérképzőszervi betegeket. Ezen mindig színvonalas labdarúgó tornával emlékeznek Bencére, melyre nagyon sok volt játékos ellátogat. 

A küldetésünk, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a véradás és plazmaadás fontosságára. Nem is gondolnánk mekkora dolog ez; hiszen életet menthetünk
— mondta Márti, Bence édesanyja, aki egy emlékplakettel köszönte meg a Plazma Center nagyvonalú segítségét.

A Plazma Center támogatása is jó helyre kerül, minden forintot a betegekre fognak fordítani. Az alapítvánnyal már korábban is volt kapcsolatuk, hiszen februárban az ő segítségükkel tudták támogatni Tamási Izabellát és családját.

Ha mégis lemaradnál a mai extra napról, ne csüggedj! Áprilisban lesz még lehetőséged hősnek lenni!

De nem is akárhogy! Ha szeretnél egy kis plusz juttatáshoz jutni, akkor ez a felhívás neked szól!

Kezdd újra a plazmaadást áprilisban a Plazma Centerben és most sikeres alkalmassági vizsgálattal és 5 plazmaadással akár 94.000 Ft-ot is bezsebelhetsz!

Nem kell mást tenned, csak:

  • menj el áprilisban alkalmassági vizsgálatra,
  • sikeres alkalmasságod dátumától kezdve, 7 héten belül teljesíts 5 plazmaadást,
  • harmadik és negyedik plazmaadásodkor 10.000 Ft, ötödik adásodkor 20.000 Ft juttatásban részesülsz!

Érdemes figyelni az ajánlatokat, hiszen az akció időtartama alatt akár 94.000 Ft-tal is gazdagodhatnak a plazmaadó hősök!

Újrakezdők áprilisi akciói:

Ha legalább fél éve nem voltál már vérplazmát adni, akkor most újrakezdheted! Nem kell mást tenned, csak sikeres alkalmassági vizsgát tenni, ezután rögtön megjutalmaznak 5.000 forinttal!

Alkalmasságod dátumától kezdve 7 héten belül teljesített 5 plazmaadáskor:

1. plazmaadásodkor 14.000 Ft

2. plazmaadásodkor 9.000 Ft

3. plazmaadásodkor 10.000 Ft

4. plazmaadásodkor 10.000 Ft

5. plazmaadásodkor 20.000 Ft

Egyéb EXTRA juttatások készpénzben:

Hősök napja: plusz 1.000 Ft plazmaadásodkor

Vidékről érkezőknek alkalmassági után: plusz 1.000 Ft

Vidékről érkezőknek plazmaadáskor: plusz 1.000 Ft

Vidékről érkezőknek a hónapban teljesített 4. plazmaadáskor: plusz 2.000 Ft

Véradási kötelezettség teljesítése: plusz 10.000 Ft

Első plazmaadók áprilisi akciói:

Soha nem adtál még vérplazmát? Akkor itt az alkalom! Sikeres alkalmasságod dátumától kezdve 7 héten belül teljesíts 5 plazmaadást és zsebelj be 95.000 Ft-ot! Életed első, negyedik és ötödik plazmaadására minden esetben 20.000 Ft juttatásban részesülsz!

Sikeres alkalmassági vizsgálat után 5.000 Ft ütheti a markod!

Alkalmasságod dátumától 7 héten belül teljesített 5 plazmaadásra:

1. plazmaadásodkor 20.000 Ft

2. plazmaadásodkor 9.000 Ft

3. plazmaadásodkor 10.000 Ft

4. plazmaadásodkor 20.000 Ft

5. plazmaadásodkor 20.000 Ft

Egyéb EXTRA juttatások készpénzben:

Hősök napja: plusz 1.000 Ft plazmaadásodkor

Vidékről érkezőknek alkalmasításkor: plusz 1.000 Ft

Vidékről érkezőknek plazmaadáskor: plusz 1.000 Ft

Vidékről érkezőknek a hónapban teljesített 4. plazmaadáskor: plusz 2.000 Ft

Ha mindez még nem győzött meg, akkor eláruljuk: a kecskeméti Plazma Center luxus környezetben várja plazmaadóit, ahol enni- és innivaló finomságokkal vár mindenkit a magasan képzett csapat; ingyenes, átfogó orvosi vizsgálatban részesülsz, úgy, hogy mindez jó hangulatban telik.

Hogyan válhatsz plazmaadóvá?

Életkorod 18 és 60 év között van, a testsúlyod pedig 50 és 130 kg között mozog.

Továbbá meg kell felelned a plazmaadást megelőző alkalmassági vizsgálaton.

Válj te is igazi hőssé!

A vérplazma kiemelten fontos alapja számos gyógyszernek, amely életet menthet és más, szintetikus úton nem előállítható. A Plazma Center önkéntes hősei többszörösen is segítenek egy-egy plazmaadás alkalmával, hiszen nemcsak megmentik mások életét, hanem az élet minőségük javításában is segítenek. A plazmából előállított gyógyszerek többek között ugyanis segítenek a vérzékenységben, májbetegségben szenvedőknek, a szervátültetésen átesett, valamint az égési sérültek számára.

Csatlakozz a Plazma Centerhez, legyél te is plazmaadó és ne felejtsd, te is lehetsz hős!

Plazma Center Kecskemét

6001, Kecskemét, Kálvin tér 10-12. (II. emelet, a nagy Posta oldalában)  
Tel.: +36 76 545 235  
E-mail: [email protected]   
Nyitvatartás:    
 Hétfő: 8:00-18:30    
 Kedd: 7:30-18:30    
 Szerda: 8:00-18:30    
 Csütörtök: 7:30-18:30   
 Péntek: 7:30-18:30   
 Szombat: 7:30-15:30

Az Ön vérplazmája is életeket menthet! Ha szívesen segítene beteg embertársain, keresse a Plazma Center barátságos munkatársait: www.plazmacenter.hu

(x)